Οριστικό «διαζύγιο» για Λιάγκα- Σκορδά;Ποια δημοσιογράφο πήρε από την Ελένη η Φαίη

Ποιο θα είναι το τηλεοπτικό μέλλον του ζευγαριού;

Οριστικό «διαζύγιο» για Λιάγκα- Σκορδά;Ποια δημοσιογράφο πήρε από την Ελένη η Φαίη

​Ο Γιώργος και η Φαίη, το ζευγάρι που εδώ και τέσσερα χρόνια μας έλεγε «καλημέρα» όταν το ρολόι έδειχνε 10:00, σύμφωνα με τα όσα γράφει ο τηλεκριτικός Γρηγόρης Μελάς είναι πλέον οριστικό πως τηλεοπτικά χωρίζει.

Οι δυο τους θα δίνουν διαφορετικά τη μάχη για την τηλεθέαση. Η Θεσσαλονικιά παρουσιάστρια παραμένοντας στο «Πρωινό» και ο Γιώργος Λιάγκας παρουσιάζοντας το «Rising Star» αλλά και το καινούργιο τηλεπαιχνίδι «Lucky Room» που αρχικά θα προβάλλεται τα Σαββατοκύριακα.

Όπως αναφέρει το δημοσίευμα, με την κοινή απόφαση του τηλεοπτικού σταθμού και των δύο παρουσιαστών, ο ΑΝΤ1 εκτιμά ότι θα έχει τρία δυνατά προγράμματα.

Για να αντικαταστήσει τον Γιώργο Λιάγκα στην πρωινή εκπομπή, όπως σας έχουμε ενημερώσει, ακούγεται το όνομα του Στέφανου Κωνσταντινίδη ενώ σίγουρη θεωρείται πλέον η πρόσληψη της Μαντώς Γαστεράτου που θα αναλάβει τις ζωντανές συνδέσεις.

Κι έναν άνθρωπο από την εκπομπή της ωραίας Ελένης θα πάρει η Φαίη Σκορδά. Πρόκειται για την Βένια Καραγιάννη που ήταν για χρόνια στην παρέα της παρουσιάστριας του Alpha αλλά από την επόμενη σεζόν θα είναι βοηθός αρχισυντάκτη στην εκπομπή της Φαίης.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Λιάγκας-Σκορδά: Οι πρώτες κοινές ΦΩΤΟ από τις διακοπές τους στην Τήνο

Το σέξι ολόσωμο μαγιό της Φαίης Σκορδά: Δείτε φώτο από τις διακοπές της στην Τήνο

Γιώργος Λιάγκας- Φαίη Σκορδά: Όλη η αλήθεια για τη σχέση τους- Τι συμβαίνει με το ζευγάρι

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top