Τίτλοι τέλους: Φεύγει από την εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη ο Βασίλης Καλλίδης

Δείτε τι δήλωσε ο μάγειρας για την αποχώρηση του

Τίτλοι τέλους: Φεύγει από την εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη ο Βασίλης Καλλίδης

​Ένας μεγάλος κύκλος έκλεισε, καθώς μετά από πολλά χρόνια φιλίας αλλά και επιτυχημένες συνεργασίας, ο Βασίλης Καλλίδης φεύγει από την εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη.

Μιλώντας στο cosmopoliti.gr. ο γνωστός μάγειρας εξήγησε τους λόγους της αποχώρησης του, αλλά και πώς… «το πήρε» η παρουσιάστρια:

«Της είπα ότι δεν προλαβαίνω και με άφησε να πάρω την τελική απόφαση. Είμαι στεναχωρημένος μιας και άφησα το τηλεοπτικό μου σπίτι, που αγάπησα με τους πάντες εκεί. Στην Ελένη οφείλω ότι ξέρω από τηλεόραση. Τη λατρεύω και δεν θα ήθελα να την χάσω από φίλη, όμως έβαλα στην άκρη το συναίσθημα και επικράτησε η λογική».

Παράλληλα πρόσθεσε πως «την Ελένη θα την αγαπώ πάντα σαν μια καλή φίλη και θα περιμένω με αγωνία κάποιο τηλεοπτικό της κάλεσμα. Η απόφαση είναι δική μου και μάλιστα η Ελένη όταν μιλήσαμε ήταν εξαιρετικά συγκαταβατική. Με κατάλαβε και συμφώνησε».

Όσο για το τηλεοπτικό του μέλλον; Μπορεί όπως είπε να φεύγει από την «Ελένη», αλλά θα συνεχίσουμε να τον βλέπουμε στις οθόνες μας, σε μια νέα ταξιδιωτική εκπομπή που ετοιμάζει με το κανάλι του Alpha.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top