Γιώργος Λιάγκας- Φαίη Σκορδά: Όλη η αλήθεια για τη σχέση τους- Τι συμβαίνει με το ζευγάρι

Οι χωριστές διακοπές που φούντωσαν τις φήμες περί κρίσης στο γάμο τους

Γιώργος Λιάγκας- Φαίη Σκορδά: Όλη η αλήθεια για τη σχέση τους- Τι συμβαίνει με το ζευγάρι

Μετά την επιθυμία που εξέφρασε ο Γιώργος Λιάγκας να μην συνεχίσει την επόμενη σεζόν στην πρωινή ζώνη του Ant1, έντονη ήταν η φημολογία πως ο παρουσιαστής περνά κρίση στο γάμο του με την Φαίη Σκορδά, αφού οι δυο τους επέλεξαν να κάνουν χωριστές διακοπές για ένα μήνα.

Όπως σας γράψαμε από το star.gr, ο παρουσιαστής έκανε κρουαζιέρα με το σκάφος και τους φίλους του, ενώ η Φαίη με τα παιδιά τους βρίσκονταν Χαλκιδική.

Ωστόσο, στη συνέχεια όλη η οικογένεια «αντάμωσε» στην Χαλκιδική, όπως φρόντισε να κάνει γνωστό ο Λιάγκας μέσω Instagram «απαντώντας» με αυτό τον τρόπο στα σχετικά δημοσιεύματα.

uuuuu.jpg
Υπήρξε τελικά όμως κρίση στη σχέση τους ή όχι; Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εφημερίδας Freddo, «ουσιαστική κρίση δεν υπήρξε. Προβλήματα και τριβές που ενδεχομένως να ήταν εντονότερα, όντως συνέβησαν, όπως ακριβώς θα μπορούσε να συμβεί σε ένα ζευγάρι που έχει να διαχειριστεί και την πολύωρη συνύπαρξη στον ίδιο επαγγελματικό χώρο. Και αυτός μάλιστα φαίνεται να ήταν ο λόγος που –πέρα από τις επαγγελματικές του αναζητήσεις και εξέλιξη- ο Γιώργος Λιάγκας ήθελε να απομακρυνθεί φέτος από το Πρωινό.»

Πάντως, όπως αναφέρει άνθρωπος από το στενό τους περιβάλλον «ουδέποτε χώρισαν, ουδέποτε κάποιος κοιμήθηκε στο… παιδικό δωμάτιο».

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top