Ευαγγελία Αραβανή: Συνεχίζει στο X Factor ή πηγαίνει στο πάνελ της Μενεγάκη; Τι απαντά η ίδια!

ΔΕΙΤΕ τι λέει για την πρόταση συνεργασίας από την Ελένη

Ευαγγελία Αραβανή: Συνεχίζει στο X Factor ή πηγαίνει στο πάνελ της Μενεγάκη; Τι απαντά η ίδια!

Για το τηλεοπτικό της μέλλον μίλησε μεταξύ άλλων η Ευαγγελία Αραβανή στη συνέντευξη που παραχώρησε στο «Down Town» Κύπρου.

Η παρουσιάστρια απάντησε αν θα συνεχίζει στα backstage του «X Factor» αλλά και για τον αν δέχθηκε πρόταση συνεργασίας από την Ελένη Μενεγάκη, όπως υποστηρίζουν κάποια δημοσιεύματα.

«Κοίτα, αυτή τη στιγμή που μιλάμε είναι μία πολύ ρευστή περίοδος που γίνονται γενικές συζητήσεις. Πολλά μπορεί να λέγονται. Κάποια ισχύουν και κάποια όχι. Δεν θέλω να σου επιβεβαιώσω ή να σου διαψεύσω κάτι που μπορεί να ισχύει, αλλά μπορεί και να μην ευσταθεί. Ό,τι είναι να γίνει θα γίνει πάντως. Ειλικρινά όμως, μέχρι αυτή τη στιγμή που μιλάμε, δεν έχω κάτι σίγουρο να σου πω. Είναι όλα στον αέρα» ανέφερε.

aravani3.jpg
Όσο για το αν θα είναι και πάλι με τον Σάκη Ρουβά στο «X Factor»;

«Αυτό δεν το ξέρω ακόμα να στο πω με σιγουριά. Είναι πάρα πολύ νωρίς. Το κανάλι έχει εκδηλώσει το ενδιαφέρον του να επαναλάβει το παιχνίδι αυτό κι έχουν πει ότι θα το κάνουν και τη νέα σεζόν. Ακόμα δεν έχουμε κάποια επίσημη ενημέρωση, ούτε κάτι συγκεκριμένο να σου πω. Οπότε, θα περιμένουμε να δούμε»

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top