«Pablo Escobar»: Οι αρχές συλλαμβάνουν τον Πάμπλο Μοτόα μαζί με τον Γκιλντάρντο

Συντονιστείτε στις 21:00 στο Star

«Pablo Escobar»: Οι αρχές συλλαμβάνουν τον Πάμπλο Μοτόα μαζί με τον Γκιλντάρντο

Aπόψε στις 21:00 συντονιστείτε στο Star γιατί έρχεται το νέο επεισόδιο της σειράς τους Star «Pablo Escobar».

ΤΙ ΘΑ ΔΟΥΜΕ

Ο Πάμπλο σκοπεύει να μιλήσει στον αρχηγό της ομάδα ανταρτών MP20 προκειμένου να συζητήσουν το θέμα της έκδοσής του στην Κολομβία.

Ο Πάμπλο δίνει σε υψηλόβαθμους στρατιωτικούς δύο επιλογές: Είτε θα πάρουν τα χρήματα που τους προσφέρει είτε οι οικογένειές τους θα εκτελεστούν. Ζητάει ως αντάλλαγμα τη μη δίωξη και την προστασία των βαρόνων των ναρκωτικών. Στην Ισπανία, οι αρχές συλλαμβάνουν τον Πάμπλο Μοτόα μαζί με τον Γκιλντάρντο, έναν μικρό έμπορο ναρκωτικών από την πόλη Κάλι.

Κανείς από τους δύο δεν έχει θέματα με την Κολομβία αλλά οι ΗΠΑ ζητούν την έκδοσή τους. Ο Πάμπλο συνεχίζει τη διακίνηση μέσω νέας οδού, από τη Νικαράγουα.

Ωστόσο, δεν γνωρίζει ότι ο πιλότος τραβάει φωτογραφίες για να τις δώσει τη Δίωξη Ναρκωτικών των ΗΠΑ ως στοιχεία. Ο Πάμπλο προσλαμβάνει έναν άνδρα με το όνομα «Γιούκα» για να εκτελέσει έναν έμπορο που έχει μπει στο στόχαστρο των ΗΠΑ. Το σχέδιο όμως αποτυγχάνει και ο Πάμπλο εκνευρίζεται αλλά ο Γκονζάλο αναλαμβάνει να ολοκληρώσει την αποστολή.

Μεταμφιέζεται αστυνομικός και πηγαίνει μαζί με τον «Γιούκα» στο νοσοκομείο. Αναγνωρίζεται όμως από έναν αληθινό αστυνομικό και ειδοποιείται ο Συνταγματάρχης Χιμένεθ. Οι συνεργοί του Εσκομπάρ σκοτώνουν τον αστυνομικό αλλά ο Πάμπλο δεν εμπιστεύεται τον «Γιούκα» και διατάζει να τον εκτελέσουν…

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top