Ασύλληπτο: Έσπασαν το κεφάλι δημοσιογράφου την ώρα συναυλίας- Έπεσε κάτω αιμόφυρτος

Τι είπε ο ίδιος για την τραυματική του εμπειρία

Ασύλληπτο: Έσπασαν το κεφάλι δημοσιογράφου την ώρα συναυλίας- Έπεσε κάτω αιμόφυρτος

​Χαρούμενος ξεκίνησε το βράδυ της Παρασκευής, ο δημοσιογράφος και ραδιοφωνικός παραγωγός της Ρόδου, Κώστας Σαμιωτάκης, για να πάει στη συναυλία Ρεμπούτσικα – Πασπαλά, αιμόφυρτος στο νοσοκομείο κατέληξε.

Σύμφωνα με τα όσα αναφέρει το rodiaki.gr λίγο πριν την ολοκλήρωση της συναυλίας, κάποιοι κατά πάσα πιθανότητα ανήλικοι πέταξαν πέτρες από το πάρκο της οδού Βύρωνος, προς το εσωτερικό της τάφρου, με αποτέλεσμα μία από αυτές να πέσει στο κεφάλι του δημοσιογράφου.

4639101bfcf1f3f3007098ff724b0944.jpg

Ο ίδιος έπεσε αιμόφυρτος κάτω και μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο της Ρόδου, όπου οι γιατροί του προσέφεραν τις πρώτες βοήθειες.

O δημοσιογράφος μάλιστα μοιράστηκε και με τους διαδικτυακούς του φίλους την άσχημη περιπέτεια που έζησε, γράφοντας στο facebook του!

Σαμιωτάκης (510x282).jpg

«Μία πραγματικά μαγική βραδιά χθες στην Τάφρο με την φανταστική Ρεμπούτσικα και την εξαιρετική Πασπαλά. Δυστυχώς ή κατάληξη για μένα ήταν ή χειρότερη αφού κάποια "καλόπαιδα" πάνω από την Τάφρο πέταξαν μερικές πέτρες στον κοσμο που παρακολουθούσε την συναυλία. Μία από τις πέτρες προσγειώθηκε στο κεφάλι μου ...με έστειλε μέσα στα αίματα στα επείγοντα του νοσοκομείου μας. Εκεί ο καλός φίλος και εξαιρετικός γιατρός μου Γιώργος Τριάντος με φρόντισε και ανώδυνα!!! μου πρόσθεσε μερικά ράμματα επί της κεφαλής!!! Τον ευχαριστώ θερμά! Τέλος καλό όλα καλά. Ας μας μείνει ή πολύ γλυκειά "γεύση" από την χθεσινή μουσική πανδαισία. Όσο για τα καλόπαιδα να’ ναι καλά. Είμαι σίγουρος ότι έχουν ανάγκη από μία αγκαλιά και πολλή- πολλή αγάπη !!»

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top