Διακοπές στο Ιόνιο χωρίς την Φαίη Σκορδά κάνει ο Γιώργος Λιάγκας

Στιγμές χαλάρωσης μόνο για άνδρες

Διακοπές στο Ιόνιο χωρίς την Φαίη Σκορδά κάνει ο Γιώργος Λιάγκας

​Βόλτες στο Ιόνιο απολαμβάνει αυτές τις μέρες ο Γιώργος Λιάγκας, κάνοντας ολιγοήμερες διακοπές με φίλους του, χωρίς την Φαίη Σκορδά!

liagkas1.jpg

Μετά το φινάλε της σεζόν, το ζευγάρι πήγε μαζί στην Τήνο και, ακολούθως, στη βόρεια Ελλάδα και την Χαλκιδική.

liagkas2.jpg

Tην εβδομάδα που μας πέρασε, ο παρουσιαστής, γνωστός λάτρης της θάλασσας, επισκέφθηκε την Ιθάκη και την Κεφαλονιά με φίλους του, μεταξύ των οποίων ο Θέμης Γεωργαντάς, όπως βλέπουμε και σε φωτογραφίες που «ανέβασε» στο Instagram.

liagkas3.jpg

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι διακοπές θα ολοκληρωθούν στο εξοχικό της οικογένειας στην Τήνο, όπου ο Γιώργος, η Φαίη και τα δύο παιδιά τους θα μεταβούν τις προσεχείς ημέρες.

liagkas4.jpg

Μέσω της στήλης του στο ένθετο «Secret» της εφημερίδας «Παραπολιτικά», ο παρουσιαστής συνιστά σε όλους να επισκεφθούν το Ιόνιο και, μεταξύ άλλων, αναφέρει: «οι άνθρωποι κάνουν τους τόπους και δίνουν ζωή και στα άψυχα πράγματα. Η φιλοξενία τους και η χαρά που κάνουν και που κάνεις όταν ξαναβρίσκεστε. Ο φίλος μου ο Σπύρος στο Μεγανήσι. Ο φωνακλάς με τη μεγάλη καρδιά. Η Τασία και ο Χάρης στην Κεφαλονιά. Και το τοπίο που σε ταξιδεύει… Κάθε φορά που κάνω ακριβώς το ίδιο δρομολόγιο, το δρόμο του δικού μου μεταξιού με το φουσκωτό, ανα��ωτιέμαι πως αυτή η πανέμορφη χώρα έφθασε να ‘χει εξαθλιωμένους ανθρώπους. Είμαι όμως σίγουρος πως μέσα από αυτή την προικισμένη αισθητική της πανέμορφης φύσης, και πάλι θα αναγεννηθεί από τα στάχτες της. Είμαστε τυχερός λαός που γεννηθήκαμε σε ένα πανέμορφο τόπο. Ακόμα και αν δεν του φερθήκαμε καλά, αυτός θα μας δώσει τη δύναμη να ξανασταθούμε στα πόδια μας».

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top