Τραγωδία με την «Κιμ Καρντάσιαν του Πακιστάν»: Τη στραγγάλισε ο αδερφός της!

Δολοφονία για λόγους τιμής

Τραγωδία με την «Κιμ Καρντάσιαν του Πακιστάν»: Τη στραγγάλισε ο αδερφός της!

Από τα χέρια του μικρότερου αδερφού της έχασε τη ζωή της η Καντίλ Μπαλόχ, γνωστή ως «Κιμ Καρντάσιαν του Πακιστάν», η οποία βρέθηκε στραγγαλισμένη, στο σπίτι των γονιών της, στην πόλη Μουλτάν, το πρωί του Σαββάτου.

Η 26χρονη, που έκανε συνεχώς αναρτήσεις στο Ίντερνετ ενάντια στον ανατολίτικο τρόπο ζωής και τον περιορισμό των δικαιωμάτων και των ελευθεριών των γυναικών, έγινε ευρέως γνωστή το 2014, όταν χώρισε από το σύζυγό της και άρχισε τη διαδικτυακή εκστρατεία της για την καταπίεση και τις ανισότητες στο Πακιστάν.

qandeel-baloch-is-daughter-love-child-of-which-politician-shocking-information.jpg

Μάλιστα, η Καντίλ, το πραγματικό όνομα της οποίας ήταν Φούτζια Αζέμ, δεν δίσταζε να «ανεβάζει» αμφιλεγόμενες φωτογραφίες και βίντεο, γεγονός που της «χάρισε» το ψευδώνυμο «Κιμ Καρντάσιαν του Πακιστάν».

image (1).jpg

Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά από την Αστυνομία, η 26χρονη στραγγαλίστηκε την ώρα που κοιμόταν, από τον αδερφό της, ο οποίος αναζητείται.

BN-OY259_pakhon_P_20160716093828.jpg

Το έγκλημα φαίνεται πως έγινε για λόγους τιμής και, μάλιστα, περίπου ένα μήνα αφότου η άτυχη κοπέλα, με επιστολές της προς τον υπουργό Εσωτερικών, τον επικεφαλής της Αστυνομίας και τον Γενικό Ανακριτή της χώρας, είχε ζητήσει βοήθεια από τις Αρχές, καθώς είχε δεχθεί απειλές και ένιωθε ότι κινδύνευε η ζωή της...

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top