ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ: Δείτε την μητέρα του Σάκη Τανιμανίδη από το «World Party»!

Εμφανής η ομοιότητά τους

ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ: Δείτε την μητέρα του Σάκη Τανιμανίδη από το «World Party»!

Στιγμές με την οικογένειά του, που του είχε λείψει λόγω των ταξιδιών για το «World Party», απολαμβάνει ο Σάκης Τανιμανίδης, μετά το τέλος της εκπομπής. Μάλιστα, αποκάλυψε στα socail media φωτογραφία της μητέρας του!

«Με τη μανούλα σε βάφτιση... όχι τη δική μου, αυτή έγινε πριν λίγα χρόνι�� και πήγα με λιγότερα ρούχα! #Αγαπώ αυτή τη γυναίκα #Σε ευχαριστώ μαμά #Ξέρω μοιάζω σε εκείνη #άντε και στα δικά μας», έγραψε, το βράδυ της Πέμπτης, στο Instagram, ο παρουσιαστής και «ανέβασε» την πόζα με τη γυναίκα που τον έφερε στη ζωή.

Σε παλιότερη συνέντευξή του, στο περιοδικό «People», ο Σάκης είχε μιλήσει με θερμά λόγια για την μητέρα του, λέγοντας, μεταξύ άλλων: «η στιγμή που δεν θα ξεχάσω ποτέ την εικόνα της μητέρας μου είναι όταν με πήγε στο αεροδρόμιο για να φύγω για σπουδές στη Βοστόνη για δύο χρόνια. Δύο χρόνια που, πολύ πιθανό, ήταν να γίνουν είκοσι ή τριάντα, αν στη συνέχεια έμενα εκεί. Για τη μητέρα μου εκείνο το “στο καλό, αγόρι μου… να προσέχεις!” έκρυβε πολλά μέσα του».

Όπως έχει γράψει το star.gr, πριν από λίγες εβδομάδες, στο πλαίσιο του «World Party», ο παρουσιαστής είχε δείξει στο κοινό και τον αδερφό του, ο οποίος βρίσκεται στην Κένυα!

σακιμανα.jpg

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Έριξε αυλαία το «World Party»: Πώς αποχαιρέτησαν το κοινό Μαυρίδης - Τανιμανίδης

ΔΕΙΤΕ τον αδερφό του Σάκη Τανιμανίδη – Συναντήθηκαν σε παραγκούπολη στην Αφρική!

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top