Όπως δεν την έχετε ξαναδεί: Η «μεγιστάνας» Κιμ Καρντάσιαν στο Forbes-Ποζάρει σαν κυρία!

Βρίσκεται στη λίστα με τους 100 πιο καλοπληρωμένους celebrities

Όπως δεν την έχετε ξαναδεί: Η «μεγιστάνας» Κιμ Καρντάσιαν στο Forbes-Ποζάρει σαν κυρία!

Μια… τελείως διαφορετική φωτογράφιση έκανε η Κιμ Καρντάσιαν! Όχι αυτή τη φορά δεν μας έδειξε ούτε τις πλούσιες καμπύλες της, ούτε τα φουσκωμένα της οπίσθια. Ντύθηκε σεμνά και πόζαρε σαν… κυρία στο περιοδικό Forbes μιας και βρίσκεται στη λίστα με τους 100 πιο καλοπληρωμένους celebrities.

Αν και την πρώτη θέση κατέλαβε η Τέιλορ Σουίφτ με έσοδα 170 εκατ. δολαρίων, η 35χρονη τηλεπερσόνα ήταν εκείνη που επιλέχθηκε για να ποζάρει για το εξώφυλλο, παρά το γεγονός ότι φιγουράρει 42η στη λίστα.

Ενθουσιασμένη η ίδια ανέβασε την παρακάτω φωτο στο Instagram και έγραψε στη λεζάντα: «Τόσο καταπληκτική τιμή να είμαι στο εξώφυλλο του Forbes! Ποτέ δεν είχα ονειρευτεί πως θα γινόταν αυτό και ξέρω πως ο μπαμπάς μου θα ήταν τόσο περήφανος». Πρόσθεσε μάλιστα και το hashtag #NotBadForAGirlWithNoTalent, στέλνοντάς εμμέσως το μήνυμά της σε όσους την χαρακτηρίζουν ατάλαντη.

ςςςςςςςςςςςςςςς.jpg
Στη συνέντευξή που έδωσε στο περιοδικό, η Κιμ αυτή τη φορά μίλησε για το πως κατάφερε να κυριαρχήσει στην παγκόσμια αγορά εφαρμογών για κινητά τηλέφωνα με το παιχνίδι της "Kim Kardashian: Hollywood", που μέχρι στιγμής έχει αποφέρει έσοδα 160 εκατ. δολαρίων από τότε που πρωτοκυκλοφόρησε (2014). Σύμφωνα με το Forbes, το 40% των εσόδων της πέρυσι οφείλονται στην συγκεκριμένη εφαρμογή.

Όπως αποκάλυψε η ίδια, έχει τον απόλυτο έλεγχο όλων των εικονικών χαρακτήρων του app και είναι αυτή κάνει την τελική επιθεώρηση πριν εγκριθούν, αποφασίζοντας τόσο για τα ρούχα όσο και για την πλοκή, ακόμη και για το τι make up και στυλ μαλλιών θα έχουν τα άβαταρς.


Άλλα γνωστά ονόματα της λίστας είναι:

One Direction (No. 2 με $110 εκατ.)
Kevin Hart (No. 6 με $87.5 εκατ.)
Adele (No. 9 με $80.5 εκατ.)
Madonna (No. 12 με $76.5 εκατ.)
Rihanna (No. 13 με $75 εκατ.)
Katy Perry (No. 63 με $41 εκατ.).

Η Beyonce με τον Jay Z είναι το φετινό πιο ακριβοπληρωμένο διάσημο ζευγάρι με έσοδα 107.5 εκατ. δολάρια.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top