Έρχονται οι μυστικές συνομιλίες στο Facebook: Πώς θα σβήνονται τα μηνύματα που έστειλες!

Η νέα λειτουργία που θα τεθεί σε εφαρμογή

Έρχονται οι μυστικές συνομιλίες στο Facebook: Πώς θα σβήνονται τα μηνύματα που έστειλες!

​Θες να μιλήσεις με κάποιον στο Facebook Messenger, αλλά να μην μείνουν στο Ίντερνετ όσα έγραψες; Σε λίγο καιρό θα μπορείς να το κάνεις και αυτό, καθώς θα τεθούν σε εφαρμογή οι μυστικές συνομιλίες!

Όπως ανακοίνωσε ο επικεφαλής της υπηρεσίας, Ντέιβιντ Μάρκους, μέσα στις επόμενες εβδομάδες, κάθε χρήστης θα μπορεί να ξεκινήσει μία μυστική συζήτηση με κάποιον άλλο χρήστη, κάνοντας την ανάλογη επιλογή από τις ρυθμίσεις του Messenger. Επίσης, θα μπορεί να ορίσει πόσο χρόνο θα παραμένει ορατό κάθε μήνυμά του, αφότου αναγνωσθεί από τον παραλήπτη. Μετά την πάροδο του χρονικού ορίου, τα μηνύματα θα αυτοκαταστρέφονται!

Σύμφωνα με τον κ. Μάρκους, το Facebook προχωρά σε αυτή την αλλαγή για λόγους ασφαλείας, καθώς υπάρχουν μηνύματα τα οποία περιέχουν εμπιστευτικές πληροφορίες και προσωπικά δεδομένα (π.χ. αριθμός τραπεζικού λογαριασμού), τα οποία δεν είναι ασφαλές να υπάρχουν στο Ίντερνετ.

Βέβαια, δεν θα είναι μυστικές όλες οι συνομιλίες, ενώ οι συζητήσεις μπορούν να παραμείνουν μυστικές μόνο σε μια συσκευή του χρήστη που συμμετέχει. Δηλαδή, μία μυστική συνομιλία δεν θα εμφανίζεται και στο κινητό τηλέφωνο και στο tablet και στο pc του χρήστη, παρά μόνο στη συσκευή από την οποία ξεκίνησε.

Επίσης, όταν ενεργοποιηθεί η μυστική συνομιλία, οι χρήστες δεν μπορούν να ανταλλάξουν κινούμενες εικόνες (gif) και βίντεο, να στείλουν χρήματα ή να χρησιμοποιήσουν άλλες λειτουργίες του Facebook Messenger.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top