Απούσα η Νωαίνα από τον τελικό του X Factor μετά τη «ΒΟΜΒΑ» ότι την έδιωξαν για τα οπίσθια!

Δεν εμφανίστηκε ούτε στην έναρξη του show ούτε στο green room μαζί με τους συμπαίκτες της! - Πρώτη ανάρτηση: 09/07/2016, 00:45

Απούσα η Νωαίνα από τον τελικό του X Factor μετά τη «ΒΟΜΒΑ» ότι την έδιωξαν για τα οπίσθια!

Μπορεί όλοι οι παίκτες του X Factor να επέστρεψαν στο πλατό για τον τελικό του talent show (πλην του Γιώργου Στεφάνου που αναρρώνει μετά την εγχείρηση που υποβλήθηκε), ωστόσο η Νωαίνα ήταν… άφαντη!

Η παίκτρια από την ομάδα της Πέγκυς Ζήνα δεν εμφανίστηκε ούτε στην έναρξη του show, όπου όλοι οι διαγωνιζόμενοι τραγούδησαν μαζί, ούτε στο green room με αποτέλεσμα όλο το… twitter να την ψάχνει, μιας και κανείς δεν αναφέρθηκε στην απουσία της!

paiktes-1.jpg
Υπενθυμίζεται πως η τραγουδίστρια είχε προκαλέσει στο τελευταίο της live, δείχνοντας τα οπίσθιά της on air αλλά και με τις δηλώσεις της μετά την αποχώρησή της από το X Factor.

Όπως σας είχαμε γράψει από το star.gr, σε συνέντευξή της υποστήριξε πως «ο πραγματικός λόγος που με έδιωξαν από το διαγωνισμό είναι αυτός (σ.σ. το ότι έδειξε τα οπίσθιά της) και ο σάλος που έχει δημιουργηθεί γύρω από αυτό είναι πολύ μεγάλος. Όταν έφτασα στο battle είχα περισσότερες ψήφους από τον Ανδρέα Λέοντα, αλλά μου εξομολογήθηκαν μετά η Τάμτα και ο Θοδωρής Μαραντίνης ότι, ομόφωνα, αποφασίστηκε να αποχωρήσω γι’ αυτό που προηγήθηκε, γ��ατί το κανάλι είχε θέμα και θα με έδιωχνε».

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top