«ΦΜ Live» τέλος! Δείτε πώς αποχαιρέτησαν το τηλεοπτικό κοινό ο Φώτης και η Μαρία

Με τραγούδια και ανεβασμένη διάθεση είπαν αντίο για καλοκαίρι (VIDEO)

«ΦΜ Live» τέλος! Δείτε πώς αποχαιρέτησαν το τηλεοπτικό κοινό ο Φώτης και η Μαρία

​Με τραγούδια, χορούς και ανεβασμένη διάθεση ο Φώτης Σεργουλόπουλος και η Μαρία Μπακοδήμου έκλεισαν τον μεγάλο κύκλο του «ΦΜ Live».

Το επιτυχημένο τηλεοπτικό δίδυμο του Star, αποχαιρέτησε το τηλεοπτικό κοινό για καλοκαίρι, με τον Φώτη Σεργουλόπουλο να λέει:

FM LIVE.jpg
«Είναι η τελευταία εκπομπή αυτού του μεγάλου κύκλου που κράτησε εφτά χρόνια και λέγεται ΦΜ Live. Εκτός από όλους τους συνεργάτες θα ήθελα να ευχαριστήσω τον Κάρολο Αλκαλάι, την Νάταλι Γούντφιλντ, την Κοραλία Γεωργακοπούλου (που ήταν οι πρώτοι με τους οποίους ήρθαμε σε επαφή εδώ στο σταθμό), την Μάρθα Λογοθέτου, βεβαίως τον Γιώργο Βενιό μας και την Τόνια Σαγιάκου που είναι στην παραγωγή».

FM LIVE 2.jpg
Στη συνέχεια, τον λόγο πήρε η Μαρία Μπακοδήμου, λέγοντας:

«Να ευχαριστήσουμε όλους τους συνεργάτες-δημοσιογράφους που πέρασαν όλα αυτά τα χρόνια από την εκπομπή μας, τους συνεργάτες που ήταν στο κοντρόλ και στο πλατό, όλους τους συνεργάτες που δουλέψαμε μαζί, περάσαμε πολύ ωραία και δημιουργικά, με τα πάνω… με τα κάτω… όλα αυτά τα χρόνια ήταν μια πολύ ωραία εμπειρία εδώ. Να είστε καλά… να πούμε κάτι άλλο;»

«Όχι…! Ένα ωραίο, καλό καλοκαίρι να έχουμε και να περάσο��με ωραία! Γειά σας! Να είστε καλά!» είπε ο Φώτης Σεργουλόπουλος, με την εκπομπή να ρίχνει τίτλους τέλους.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top