Τι είπε η Σάσα για το μέλλον του Πρωινού και τον Λιάγκα: «Ήταν πολύ δύσκολη χρονιά η φετινή»

Θέλει να παρουσιάσει δική της εκπομπή και έχει σκεφτεί και όνομα

Τι είπε η Σάσα για το μέλλον του Πρωινού και τον Λιάγκα: «Ήταν πολύ δύσκολη χρονιά η φετινή»

​Πολλά έχουν ακουστεί σχετικά με το τηλεοπτικό μέλλον του Γιώργου Λιάγκα ο οποίος και επανειλημμένα έχει δηλώσει πως το «Πρωινό» τον έχει κουράσει και θέλει να κάνει κάτι άλλο.

Η κάμερα της εκπομπής «Πρωινούλι» τσάκωσε την στενή του συνεργάτιδα, Σάσα Σταμάτη, και δεν θα μπορούσε να μην τη ρωτήσει για όλα αυτά που ακούγονται!

«Ό, τι διαβάζετε εσείς, διαβάζω και εγώ. Δεν ξέρω τι θα γίνει του χρόνου. Έχω την επόμενη εβδομάδα ραντεβού, όμως δεν είναι κάτι ανακοινώσιμο που να μπορώ να πω. Φέτος ήταν μία συναισθηματικά δύσκολη χρονιά για το πρωινό γιατί συνέβησαν πολλά πράγματα. Όλα όμως πήγαν καλά» είπε χαρακτηριστικά, ενώ σχολιάζοντας αυτά που γράφονται πως οι μόνοι που θα παραμείνουν στο «Πρωινό» είναι εκείνη και ο Γεωργαντάς, ανέφερε:

«Δεν μπορώ να μιλήσω εκ μέρους άλλων ανθρώπων. Εγώ ναι θα ήθελα να συνεχίσει το “Πρωινο”. Θα δούμε όμως. Την άλλη εβδομάδα έχω ραντεβού».

Η ίδια μάλιστα δεν έκρυψε την επιθυμία της να κάνει μία βραδινή εκπομπή στην οποία όμως θέλει έχει την άνεση να λέει χύμα κάποια πράγματα!

«Θέλω να λέγεται Sasa lately. Υπάρχει και στο εξωτερικό κάτι παρόμοιο αλλά εκεί η παρουσιάστρια λέει τη γνώμη της χωρίς περιορισμούς».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Γιώργος Λιάγκας: Απαντάει αν θα είναι ή όχι την επόμενη τηλεοπτική σεζόν στο «Πρωινό»

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top