Ανδρέας, Ίαν ή Stereo Soul; Απόψε ο τελικός του «X Factor» - Όσα πρέπει να γνωρίζεις!

Τι θα γίνει στη σκηνή του talent show

Ανδρέας, Ίαν ή Stereo Soul; Απόψε ο τελικός του «X Factor» - Όσα πρέπει να γνωρίζεις!

Για τελευταία φορά θα ακουστεί απόψε το «είστε έτοιμοι;» του Σάκη Ρουβά, καθώς το «X Factor» ρίχνει αυλαία, με την ανακήρυξη του μεγάλου νικητή!

Ανδρέας Λέον��ας, Ίαν Στρατής και Stereo Soul (από τις ομάδες του Γιώργου Θοεφάνους και του Θοδωρή Μαραντίνη, αντίστοιχα) διεκδικούν το έπαθλο, δηλαδή ένα συμβόλαιο με τη δισκογραφική εταιρεία Fellgood Records και ένα αυτοκίνητο.

Οι τρεις φιναλίστ θα κάνουν δύο solo εμφανίσεις, αλλά και ντουέτα μεταξύ τους. Συγκεκριμένα, ο Ανδρέας θα πει τα τραγούδια «Θεός αν είναι» και «Λιώμα σε γκρεμό», ο Ίαν τα «Gorilla» και «Pretender», και οι Stereo Soul τα «Writtings on the wall» και «Je suis malade».

360.jpg

Στα ντουέτα, ο Ίαν με τους Stereo Soul θα ερμηνεύσουν το «One love», ο Ανδρέας με τους Stereo Soul το «Κλεψύδρα» mash up «Impossible» και ο Ίαν με τον Ανδρέα το «Έμεινα εδώ» mash up «Someone like you».

Όπως πρώτο έγραψε το star.gr σε αποκλειστικό του ρεπορτάζ, στη σκηνή του τελικού θα τραγουδήσουν ο Νίνο, η Τάμτα και η Ιταλίδα σταρ Τζούσι Φερέρι, ενώ στο σόου θα επιστρέψουν κάποιοι από τους διαγωνιζόμενους της τελικής 16άδας, που αποχώρησαν στα προηγούμενα live.

sakisrouvash_630_450.jpg

Ο Σάκης Ρουβάς θα δώσει το σύνθημα για να μπει το talent show στην τελική ευθεία: έχοντας τους διαγωνιζόμενους και τους μέντορές τους on stage, θα ανακοινώσει τον… τρίτο, που συγκέντρωσε τις λιγότερες ψήφους από τον κόσμο. Θα ακολουθήσει ακόμα ένα μουσικό μέρος και στη συνέχεια ο παρουσιαστής θα κάνει γνωστό το όνομα του νικητή!

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top