«Pablo Escobar»: Απόψε το δεύτερο επεισόδιο της νέας σειράς του Star που θα σας καθηλώσει

Μην το χάσετε! Συντονιστείτε στις 21:00

«Pablo Escobar»: Απόψε το δεύτερο επεισόδιο της νέας σειράς του Star που θα σας καθηλώσει

​Απόψε στις 21:00 έρχεται στο Star το δεύτερο επεισόδιο της Κολομβιανής τηλεοπτικής υπερπαραγωγής «Pablo Escobar» που θα σας καθηλώσει.

O Πάμπλο και ο Γκονζάλο παίρνουν τη μοτοσυκλέτα, που έχει στο μαγαζί ο Πελούτσε και τη χρησιμοποιούν για να διαφύγουν μετά από μια ληστεία τράπεζας.

Όμως στην τράπεζα βρίσκεται ο Άλντεμαρ, ένας άντρας, που τους γνωρίζει από τότε, που ήταν παιδιά.

040716195638_8035.jpg
Ενημερώνει την αστυνομία για την ταυτότητα των δραστών και αστυνομικοί εμφανίζονται στο σπίτι της οικογένειας Εσκομπάρ. Ο Πάμπλο βρίσκεται με την Πατρίτσια στο πάρκο όταν τον συλλαμβάνουν με την κατηγορία της ένοπλης ληστείας. Η μητέρα του τον επισκέπτεται στη φυλακή και τον μαλώνει για ό,τι έκανε. Όταν ο Γκονζάλο επισκέπτεται τον Πάμπλο, εκείνος του λέει πως θέλει να σκοτώσει τον Αλντεμάρ επειδή τον κατέδωσε. Χωρίς δεύτερη σκέψη, ο Πάμπλο προσλαμβάνει τον αδελφό της Μιρέγια, τον Τσίλι, ο οποίος εκτελεί την εντολή του και σκοτώνει με άγριο τρόπο τον Αλντεμάρ.

Λίγο μετά, ο Πάμπλο αποφυλακίζεται και ενημερώνει τον Άλγκουασιλ πως δεν θα δουλεύει πια μαζί του γιατί θα δουλεύει με τον ξάδελφο του, με τον οποίο θα ταξιδέψουν στον Ισημερινό για να βρουν νέες αγορές. Ο Έκτορ είναι ένας ντετέκτιβ, που ερευνά τις συνθήκες θανάτου του Αλντεμάρ και μιλάει με την Ιζαμπέλ, τη σύζυγο του θύματος, η οποία του δίνει κάποιες πληροφορίες για τον Εσκομπάρ. Ο Πάμπλο αγοράζει ένα αγρόκτημα έξω από την πόλη για να είναι σε θέση να οργανώσει το δικό του καρτέλ…

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΤΡΕΙΛΕΡ

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top