Η Ρούλα Κορομηλά απαντά για την «επιστροφή» της στο «Epsilon»: «Δεν θέλω να μασάτε»

Από την Επίδαυρο όπου βρίσκεται στέλνει μήνυμα λέγοντας: «Άλλο το παρελθόν και άλλο το τώρα»

Η Ρούλα Κορομηλά απαντά για την «επιστροφή» της στο «Epsilon»: «Δεν θέλω να μασάτε»

​Xθες Σάββατο, ο Μένιος Φουρθιώτης προανήγγειλε μέσω της εκπομπής «Αποκαλυπτικά», ότι το βράδυ της Κυριακής θα κάτσει τετ-α-τετ με την Ρούλα Κορομηλά, σε μια έκτακτη εκπομπή όπου θα λύσουν όλες τις απορίες του τηλεοπτικού κοινού.

Ωστόσο περίπου 20 λεπτά μετά την προαναγγελία που έκανε πολλούς να πιστεύουν πως η Κορομηλά όντως επιστρέφει στο «Εpsilon», ο Μένιος Φουριώτης διευκρίνισε πως...θα δείξει σε επανάληψη τη συνέντευξη που του είχε δώσει η Ρούλα στα «Αποκαλυπτικά» στις αρχές τις συνεργασίας τους.

(Πρώτη δημόσια εμφάνιση της παρουσιάστριας μετά το τέλος της συνεργασίας της με το Epsilon-Πήγε στην Επίδαυρο και παρακολούθησε τον "Πλούτο" του Αριστοφάνη με τον Αργύρη Αγγέλου και την Έφη Ρευματά)

0025_AGGELOY_KOROMILA_REYMATA_01072016.jpg
Σήμερα, μέσω του προσωπικού της λογαριασμού στο Instagram, η Ρούλα Κορομηλά απάντησε με λόγια όλο νόημα για την «επιστροφή» της στο κανάλι του Περιστερίου, διαψεύδοντας την κατηγορηματικά.

KOROMHLA3.jpg

Από την Επίδαυρο όπου βρίσκεται τις τρεις τελευταίες ημέρες, η παρουσιάστρια ανέβασε φωτογραφία από το πανέμορφο τοπίο, συνοδεύοντας την ��ε το σχόλιο:

«Καλημέρααααααα! 💙Οι θαλασσόλυκοι σας χαιρετούν ....😂😂😂 τιθασεύουμε τα κύματα στις διακοπές μας 😂😂 δεν θέλω να μπερδεύεστε ούτε και να μασάτε ....💙💙💙 Άλλο το παρελθόν κ άλλο το τώρα ....Άλλο η ζάχαρη κ άλλο το αλάτι !!!! Είμαι εκτός και περνάω υπέροχα ! 💙💙💙Σας φιλώ 💕💕💕💕💋».

KOROMHLA MNM.jpg
KOROMHLA4.jpg

(Με τον Φωκά Ευαγγελινό)
KOROMHLA2.jpg



Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top