Οι άνθρωποι του ανορθόδοξου πολέμου- Μεγάλη έρευνα του Star με την υπογραφή του Τ. Τέλλογλου

Σήμερα στις 21:15 στο Star

Σήμερα (Παρασκευή 1η Ιουλίου) στις 21:00, ο Τάσος Τέλλογλου θα μας παρουσιάσει την 9η εκπομπή έρευνας για την τηλεοπτική σεζόν 2015 - 2016.

Πριν από μερικούς μήνες, τον Δεκέμβριο του 2015, το ΓΕΕΘΑ έδωσε άδεια στο Star και του επέτρεψε να αποκτήσει πρόσβαση στην εκπαίδευση των ανδρών των ειδικών δυνάμεων.

Στόχος της δημοσιογραφικής ομάδας, ήταν να παρακολουθήσει από κοντά τον τρόπο, που εκπαιδεύονται οι επίλεκτοι άνδρες των ενόπλων δυνάμεων, να μιλήσει με τα νέα παιδιά γύρω από την πορεία τους και τον τελικό τους στόχο: Να γίνουν δηλαδή, αυτό που στις ένοπλες δυνάμεις περιγράφεται με τον όρο "πολεμικές μηχανές".

Όπως έγινε και σε προηγούμενη εκπομπή, προηγήθηκε ειδική έρευνα σε καθεμία από τις μονάδες, που τελικά επιλέχθηκαν πριν την έναρξη της παραγωγής της εκπομπής.

Τα γυρίσματα έγιναν στο διάστημα από τον Μάρτιο ως τον Ιούνιο του 2016, σε μονάδες, κέντρα εκπαίδευσης και στρατιωτικές σχολές ολόκληρης της χώρας.

«Οι άνθρωποι του ανορθόδοξου πολέμου». Μεγάλη έρευνα του Star με την υπογραφή του Τάσου Τέλλογλου, σήμερα (Παρασκευή 1η Ιουλίου) στις 21:00.

Ρεπορτάζ: Τάσος Τέλλογλου, Λάζαρος Μπέλτσιος
Σκηνοθετική επιμέλεια: Θανάσης Μίλησης
Διεύθυνση παραγωγής: Νικολέττα Γιαννακοπούλου
Οργάνωση παραγωγής: Γιώργος Βενιός

ΔΕΙΤΕ ένα απόσπασμα από την εκπομπή που θα παίξει σήμερα στις 21:00 στο Star

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.
Back to Top