Εδώ υπάρχει ένας έρωτας μεγάλος: Καυτά φιλιά στη θάλασσα για Σίσσυ Χρηστίδου-Θοδωρή Μαραντίνη

Είναι εφτά χρόνια μαζί και ασυγκράτητοι-Η ερωτική εξομολόγηση της παρουσιάστριας στα social media για τον σύζυγό της

Εδώ υπάρχει ένας έρωτας μεγάλος: Καυτά φιλιά στη θάλασσα για Σίσσυ Χρηστίδου-Θοδωρή Μαραντίνη

​Εφτά χρόνια παντρεμένοι και… full ερωτευμένοι είναι Σίσσυ Χρηστίδου και Θοδωρής Μαραντίνης.

Το ζευγάρι που έχει αποκτήσει δυο παιδιά (τον Φίλιππο και τον Μιχαήλ), το τελευταίο διάστημα φαίνεται πως διανύει μια από την πιο ευτυχισμένη περίοδο της ζωής του.

image1 (1).jpg
Μια ματιά στο φωτορεπορτάζ του περιοδικού «You Weekly» θα σας πείσει για του λόγου το αληθές, καθώς ο φωτογραφικός φακός τους τσάκωσε προ ημερών στο «Καλό Λιβάδι» της Μυκόνου να είναι… ασυγκράτητοι.

image1.jpg
Όπως βλέπετε και εσείς, η παρουσιάστρια-επιχειρηματίας και ο τραγουδιστής-κριτής του X-Factor, αντάλλαξαν καυτά φιλιά τόσο μέσα όσο και έξω από τη θάλασσα, με τον έναν να κοιτά τον άλλον και να «λιώνει».

sissi1.jpg
Μάλιστα μέσω του προσωπικού της λογαριασμού στο Instagram, η Σίσσυ Χρηστίδου (ανα)δημοσίευσε τις εν λόγω φωτογραφίες, κάνοντας ερωτική εξομολόγηση στον Θοδωρή Μαραντίνη:

«Ω Θεέ μου…Αυτό το μικρό χαμόγελο που έχεις, ακριβώς πριν με φιλήσεις…!Είμαι τόοοοσο ερωτευμένη με αυτόν τον άνδρα!» έγραψε η Σίσσυ.

sissi2.jpg
Όσο για τον Θοδωρή Μαραντίνη; Σε συνέντευξη του στο «Down Town» αποκάλυψε πώς κρατάνε ζωντανό τον έρωτά τους, λέγοντας:

xristidoy exomologisi 2.jpg
xristidoy exomologisi1.jpg
«Μετά από τόσα χρόνια γάμου ένα ζευγάρι αφήνεται στην καθημερινότητά του και χάνεται» και αποκαλύπτει ότι κάνουν εκπλήξεις ο ένας στον άλλον, για να διατηρούν τη φλόγα του έρωτα ζωντανή. «Κάποιες φορές προσπαθούμε να ταρακουνήσουμε ο ένας τον άλλον και να διατηρήσουμε λίγο αυτό που έχει μια σχέση στην αρχή της. Για παράδειγμα, μπορεί να έρθω να χτυπήσω την πόρτα της, να βγούμε ραντεβού και να μείνουμε σε ξενοδοχείο στην Αθήνα. Ακόμα και με μηνύματα μπορεί να υπάρχει ένα φλερτ, λίγο πιο πικάντικα, λίγο πιο γλυκά, αναλόγως τη φάση. Απλά πράγματα χρειάζονται. Ένα λουλούδι, ένα δώρο».

sissi5.jpg

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top