Μου έρχεται να σπάσω την τηλεόραση όταν βλέπω τη Σπυροπούλου-Ποια τηλεκριτικός το είπε

Στόλισε και την Κατερίνα Καινούργιου

​Μόνο χαρά δεν θα νιώσει η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου, όταν ακούσει αυτά που είπε για εκείνη η Αφροδίτη Γραμμέλη στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα».

«Η Κωνσταντί��α Σπυροπούλου δεν έχει να με πείσει για κάτι. Την έχω δει πολλές φορές την εκπομπή και μάλιστα με πολύ καλή πρόθεση, με υπομονή και με ψυχραιμία. Δεν μπορώ όμως, δεν αντέχω. Στο δεκάλεπτο πάνω μου έρχεται να σπάσω την τηλεόραση. Η Κωνσταντίνα δεν μπορεί να είναι παρουσιάστρια. Έχει μία αφέλεια η οποία είναι επιτηδευμένη» είπε χαρακτηριστικά η τηλεκριτικός και πρόσθεσε:

«Εγώ βλέπω μία γυναίκα να προσπαθεί να βγάλει κάτι διαφορετικό από αυτό που είναι. Φλερτάρει με το αφελές, κάτι που εγώ δεν το θέλω. Όλες προσπάθησαν να το κάνουν αυτό όμως από την Ελένη και μετά το χάος. Όλες πια το ίδιο σέξι και στο σύννεφο της καλής ζωής. Ε, όχι εμείς που της παρακολουθούμε έχουμε προβλήματα και δεν μπορούμε να ταυτιστούμε».

Η Αφροδίτη Γραμμέλη στόλισε και την Κατερίνα Καινούργιου

Παραπονεμένη δεν άφησε η Αφροδίτη ούτε την Κατερίνα Καινούργιου την οποία και στόλισε από την κορυφή μέχρι τα νύχια.

«Η Καινούργιου είναι ένα δύσκολο κεφάλαιο. Δεν θεωρώ πως η Κατερίνα Καινούργιου είναι καλή παρουσιάστρια για πολλούς λόγους. ‘Έχει πρόβλημα με τα ελληνικά της και είναι κολλημένη με την εικόνα της. Δεν θυμίζει τίποτα αληθινό και γήινο. Είναι ένα νέο κορίτσι που έχει εγκλωβιστεί σε μία ψεύτικη εικόνα. Παρουσιάζει εκπομπές που δεν έχουν να προσφέρουν κάτι. Δεν μ’ αρέσει το περιεχόμενο».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.
Back to Top