Mε το μαγιό στην Τράπεζα η Ελένη Μενεγάκη! Προκάλεσε πανικό στο δρόμο

Σέξι και όποιος αντέξει στο ΑΤΜ για να βγάλει χρήματα-ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ

Mε το μαγιό στην Τράπεζα η Ελένη Μενεγάκη! Προκάλεσε πανικό στο δρόμο

​Μπορεί την προηγούμενη εβδομάδα η Ελένη Μενεγάκη να βρέθηκε στη Νάξο για επαγγελματικούς λόγους, αλλά το mood της ήταν άκρως για άκρως καλοκαιρινό, με αποτέλεσμα να τρελάνει το νησί!

eleni1.jpg
Όπως βλέπετε και στο φωτορεπορτάζ του περιοδικού «You Weekly», η παρουσιάστρια μετά το τέλος της εκπομπής της πήγε στην τράπεζα του νησιού ώστε να βγάλει χρήματα, φορώντας ένα άσπρο μάξι δαντελένιο καφτάνι, με το άσπρο ολόσωμο μαγιό της από μέσα.

eleni2.jpg
Μιλώντας στο κινητό της και περιμένοντας τη σειρά της στο ΑΜΤ για να βγάλει χρήματα, η Ελένη συζήτησε με τον κόσμο που την χαιρετούσε, απαντώντας στις ερωτήσεις που της έκαναν.

eleni3.jpg
Άνετη και ακομπλεξάριστη, έχοντας χάσει όλα τα κιλά μετά την τέταρτη εγκυμοσύνη, η παρουσιάστρια δεν δίστασε να δείξει το beachwear look της, και περπάτησε στους κεντρικούς δρόμους της Νάξου με το ίδιο ρούχο που είχε εμφανιστεί στην εκπομπή, το οποίο άφηνε σε κοινή θέα το κορμί της.

mene6.jpg
Στο πλευρό της, ήταν και ο αδερφός της Θοδωρής Μισόκαλος, στον οποίο συμπαραστέκεται η παρουσιάστρια μετά τον οριστικό του χωρισμό από την Αντωνία Καλλιμούκου (ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ΤΟ STORY).

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top