Σήμερα στους «9 ΜΗΝΕΣ»: Η Κρίστυ οργίζεται με την κατάθεση της Άννας

Συντονιστείτε στις 17:50 στο Star

Σήμερα στους «9 ΜΗΝΕΣ»: Η Κρίστυ οργίζεται με την κατάθεση της Άννας

​Γεμάτο απρόοπτα και εξελίξεις θα είναι το σημερινό επεισόδιο της σειράς «9 ΜΗΝΕΣ» που θα προβληθεί στο Star.

Υπόθεση σημερινού επεισοδίου

Ο Μάνος εκφράζει την απορία του στον Χρήστο πώς ο Κυριάκος έδωσε τη συγκατάθεσή του να γίνει δότης η Έλσα, προσπαθώντας να μαντέψει το αντάλλαγμα που πήρε για να το κάνει. Η Κρίστη οργίζεται για άλλη μία φορά, όταν βλέπει στην κατάθεση που έδωσε η Άννα στον ντεντέκτιβ, την ανάμειξη της Άντρης στην υπόθεση του μωρού. Την ίδια ώρα η ηγουμένη λέει στη Ντορέτα πως κάποιες καλόγριες θα φύγουν με πλοίο για τη Βαρκελώνη, όπου θα φιλοξενηθούν σε αδερφό μοναστήρι και της προτείνει αν θέλει να φύγει κι εκείνη μαζί τους με το μωρό. Η Ντορέτα ενθουσιάζεται με την προοπτική που ανοίγεται μπροστά της. Η Δάφνη καταλαβαίνει πως υπάρχει κάτι σοβαρό που απασχολεί τον Αντρέα. Όταν η Μαρίνα επιστρέφει στο σπίτι του Μάνου, ξαφνιάζεται μπροστά στην επιμονή του να μάθει τι της ζήτησε ο Κυριάκος για να δώσει τη συγκατάθεσή του για τη μεταμόσχευση. Η Κρίστη αποφασίζει να ζητήσει τη βοήθεια του Κυριάκου για να ανακαλύψει τη σχέση που είχε η Άντρη με τη Ντορέτα και το μωρό. Όσο κι αν ο Μάνος επιμένει να μάθει τι ζήτησε ο Κυριάκος, η Μαρίνα παραμένει στην απόφασή της να μην του αποκαλύψει την αλήθεια. Η Μάρθα ζει συγκινητικές στιγμές με την Ελπίδα στο σπίτι της, χωρίς να έχει αντιληφθεί την Εύα που βρίσκεται έξω και παραμονεύει. Ο Βίκτωρας στέλνει μήνυμα στον Αντρέα πως έχει τρεις μέρες διορία για να βγάλει τον Σερέτη από τη μέση. Η Κρίστη φτάνει στο σπίτι του Κυριάκου και μαζί με την Έλσα του ζητάνε να μάθει από την Άντρη τι απέγινε το μωρό. Ο Κυριάκος υπόσχεται να βοηθήσει και φεύγει αμέσως για την Πάφο. Πριν όμως στέλνει μήνυμα στη Μαρίνα, λέγοντας πως, σήμερα που ο Μάνος βγαίνει από το νοσοκομείο, την περιμένει στο σπίτι τους.

Η Δάφνη κι ο Αντρέας επισκέπτονται τον Πέτρο και μαθαίνουν για την απόφασή του να γυρίσει στη φυλακή στην απομόνωση. Η Δάφνη όμως του ζητάει να πάνε να δούνε μαζί τη μητέρα της. Η Έλσα σοκάρεται με την περιπέτεια της Κρίστης εξαιτίας της Χαράς, ενώ παράλληλα εκφράζει τις αμφιβολίες της για το εάν ο Άλκης έχει καταλάβει τα λάθη του. Την ίδια ώρα, ο Άλκης αποφασίζει να διακόψει την περιοδεία του και να επικεντρωθεί στην ανεύρεση του μωρού, αλλά κάμπτεται όταν ένας συνεργάτης του τού λέει πως με αυτή η περιπέτεια θα κερδίσει πόντους για την πολιτική του καριέρα. Ο Τζόνυ ενημερώνει την Κρίστη πως το CD της είναι sold out σε όλα τα σημεία πώλησης, αλλά η Κρίστη δε συμμερίζεται τον ενθουσιασμό του, καθώς το μόνο που την ενδιαφέρει είναι να βρεθεί το παιδί της. Ο Αντρέας βασανίζεται στην απόφαση που καλείται να πάρει, εξαιτίας των απειλών του Βίκτωρα Αλεξιάδη. Ο Βίκτωρας στέλνει μήνυμα στον Αντρέα, λέγοντας πως η προθεσμία που του δίνει είναι τελικά δύο μέρες και όχι τρεις. Η Μάρθα επισκέπτεται τον Πέτρο κάτω από μεγάλη συναισθηματική φόρτιση. Ωστόσο, τον ενημερώνει για την κατάσταση της Έλενας, που έχει μείνει χρόνια πίσω, όταν εκείνος ήταν ακόμα νέος και η Δάφνη πέντε χρονών και πώς πρέπει να τη χειριστεί. Την ίδια ώρα η Δάφνη λέει στην Έλενα πως θα την πάρει σπίτι της, χωρίς ακόμα να της αποκαλύψει πως είναι η κόρη της.

Ο πρώτος έλεγχος στη μετεγχειρητική πορεία του Μάνου είναι εξαιρετικός, γεμίζοντάς τον αισιοδοξία για το μέλλον. Ο Κυριάκος φτάνει στην Πάφο και απαιτεί να μάθει όλη την αλήθεια για την ανάμειξη της Άντρης στο θέμα της Ντορέτας και του μωρού. Εκείνη αναγκάζεται να ομολογήσει πως τη βοήθησε αρχικά, αλλά τώρα πια έχει χάσει κι η ίδια τα ίχνη της. Την ίδια ώρα, μία μοναχή έχει βγει για ψώνια και βλέπει στην τηλεόραση ενός μαγαζιού τη φωτογραφία του μωρού που έχει η Ντορέτα…

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top