Τζώνη Καλημέρης: Η συνέντευξη Σφακιανάκη στον Αρναούτογλου και η αποκάλυψη για τον Λιάγκα

Άνοιξε τα χαρτιά του το στέλεχος του Ant1

Τζώνη Καλημέρης: Η συνέντευξη Σφακιανάκη στον Αρναούτογλου και η αποκάλυψη για τον Λιάγκα

Για την συνέντευξη του Νότη Σφακιανάκη στον Γρηγόρη Αρναούτογλου, το θέμα που έχει απασχολήσει αρκετά το τηλεοπτικό ρεπορτάζ (και όχι μόνο) το τελευταίο διάστημα, μίλησε μεταξύ άλλων στο "Βήμα" ο Τζώνη Καλημέρης, ενώ άνοιξε τα χαρτιά του και για την επόμενη τηλεοπτική σεζόν.

Ο εντεταλμένος σύμβουλος προγράμματος του Ant1 αποκάλυψε τα σχέδια του σταθμού για τον Γιώργο Λιάγκα, ενώ μίλησε επίσης για τους «Ράδιο Αρβύλα», την Ελένη Μενεγάκη και τον Λάκη Λαζόπουλο.

«Επειδή το θέμα της συνέντευξης Σφακιανάκη και κάποιων άλλων στον Γρηγόρη είναι ένα θέμα το οποίο έχει συζητηθεί από εσάς και από εμάς εσωτερικά, δεν μπορώ να πω ότι και εμάς δεν μας προβλημάτισε. Δεν μπορώ να πω ότι ήταν μια απόφαση φτήνιας, γιατί ο Γρηγόρης έκανε και άλλες 150 συνεντεύξεις. Συνολικά δεν κάναμε φτηνά πράγματα, δεν καταφύγαμε σε ακρότητες, όπως ήταν κάποιες εκπομπές του παρελθόντος που διαπραγματεύονταν το ανθρώπινο δράμα. Η κριτική που υποστήκαμε έχει να κάνει με το πολιτικώς ορθόν του θέματος, δεν έχει να κάνει με τη φτήνια. Η συνέντευξη Σφακιανάκη δεν είναι θέμα φτήνιας» ανέφερε.

Την ίδια ώρα αποκάλυψε τα σχέδια του σταθμού για τον Γιώργο Λιάγκα:

«Έχουμε πει ότι οπωσδήποτε θα παρουσιάσει και κάποιο σόου του χρόνου» ανέφερε και τόνισε πως από τα βασικά πρόσωπα που έχει το κανάλι θα παραμείνουν όλα.

Τέλος μίλησε και για τους Ράδιο Αρβύλα, τον Λάκη Λαζόπουλο και την Ελένη Μενεγάκη.

Για τους ράδιο Αρβύλα

«Οι «Αρβύλα» πάντα έκαναν μια σάτιρα αχρωμάτιστη, δεν εστιάζουν τη σάτιρά τους προς μία κατεύθυνση. Αυτό εφέτος, που ο κόσμος είχε ακόμη μεγαλύτερη ανάγκη γέλιου, σάτιρας και να τα πει, λειτούργησε πολύ καλά. Βρίσκονται στην ωριμότερη φάση τους».

Για τον Λάκη Λαζόπουλο

«Είναι τεράστιο ταλέντο, άνθρωπος-ορχήστρα ο οποίος μπορεί να κάνει ό,τι θέλει. Πιστεύω ότι μπορεί να κάνει ό,τι θέλει, αρκεί να το αποφασίσει. Αν αποφασίσει να ξεκολλήσει και από αυτό το μοντελάκι των δύο τελευταίων ετών που ήθελε να οδηγήσει την Ελλάδα «προς το φως» τότε ακόμη καλύτερα. Είναι κορυφαίος, μια κατηγορία μόνος του. Τον πιστεύω πάρα πολύ. Κακή κουβέντα δεν μπορώ να πω γιατί είναι ο Λάκης. Απλώς πιστεύω ότι παγιδεύτηκε σε μια εικόνα που έφτιαξε για τον εαυτό του τα τελευταία χρόνια και άργησε να ξεφύγει από αυτήν».

Για την Ελένη Μενεγάκη

«Ολοι κρινόμαστε από το αποτέλεσμα. Η Μενεγάκη κάνει επιτυχία τα τελευταία 20 χρόνια. Ο,τι και να πω, η Μενεγάκη είναι μια σχολή μόνη της. Αν θα μπορούσα να κάνω μια παρατήρηση, αυτή θα ήταν ότι παραφορτώθηκε η εκπομπή με τόση διαφήμιση ώσπου κάποια στιγμή θύμιζε ατέλειωτη εμπορική εκπομπή και αυτό της στοίχισε σε νούμερα».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Τα πάνω κάτω στην πρωινή ζώνη- Φεύγει ο Λιάγκας από το Πρωινό;

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top