H απάντηση της Βάλιας Πετούρη για την απίστευτη γκάφα που έκανε on air

Δεν ήξερε πως η Βρετανία έχει υιοθετήσει το ευρώ

H απάντηση της Βάλιας Πετούρη για την απίστευτη γκάφα που έκανε on air

​Θέμα στα social media έχει γίνει εδώ και λίγες μέρες η γκάφα που έκανε η παρουσιάστρια της κρατικής τηλεόρασης Βάλια Πετούρη, η οποία αν μη τι άλλο έδειξε πως αγνοεί ότι η Βρετανία δεν είχε υιοθετήσει ποτέ το ευρώ.

Πιο συγκεκριμένα, η παρουσιάστρια έχοντας ��ς καλεσμένο τον Υφυπουργό Εσωτερικών, Δημήτρη Μάρδα, του είπε χαρακτηριστικά, αφήνοντάς τον άφωνο.

«Στον τουρισμό, η επιστροφή στη στερλίνα είναι πιθανό να καταστήσει την Ελλάδα ακριβή χώρα για τους Βρετανούς τουρίστες; Γιατί πάρα πολύ μεγάλο μέρος του τουρισμού μας προέρχεται από την Βρετανία, αυτό είναι γνωστό».

Η Βάλια μιλώντας στην εκπομπή της Τατιάνας Στεφανίδου έδωσε μία απάντηση στο όλο κράξιμο που έφαγε!

«Είμαι πολλά χρόνια πολιτική συντάκτρια, οπότε μάλλον ξέρω πολλά παραπάνω από το ότι η Μεγάλη Βρετανία δε συμμετέχει στη ζώνη του ευρώ.Υπάρχουν συγκεκριμένα αποσπάσματα της εκπομπής πριν στα οποία όχι μόνο αναφέρομαι στη συμμετοχή της στερλίνας της Μεγάλης Βρετανίας, του Ηνωμένου Βασιλείου στη ζώνη του ευρώ αλλά κάνω σχετικές ερωτήσεις και στον κύριο Κουβαρή και στον κύριο Μάρδα για το πώς θα διαταραχθεί η ισορροπία της σχέσης στερλίνα και ευρώ, με αφορμή το γεγονός πως η Μεγάλη Βρετανία πέρα της πολιτικής της οντότητας είναι ο τρίτος, ας πούμε χρηματοδότης εντός εισαγωγικών της Ευρωπαϊκής ένωσης. Εντάξει τώρα νομίζω ότι ήταν αυτονόητο ότι ήταν μια παραδρομή» είπε μεταξύ των άλλων και συμπλήρωσε:

«Να φανταστείτε πως εγώ, μέχρι να δω το βίντεο δεν πίστευα πως είχα κάνει όντως αυτό το λάθος. Είναι πολύ εύκολο να γίνει. Πιστέψτε με. Έχω συνηθίσει πια τόσα χρόνια αυτή την ανθρωποφαγία στο χώρο μας. Από ένα σημείο όμως και μετά ατσαλώνεσαι».

Δείτε αναλυτικά την απάντησή της στο βίντεο

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Aπίστευτη γκάφα στην ΕΡΤ: Δημοσιογράφος αγνοεί πως η Βρετανία δεν έχει υιοθετήσει το ευρώ

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top