Μία μέρα μετά τον τελικό του Y.F.S.F η Μαρία Μπεκατώρου αποκαλύπτεται στον Φώτη και τη Μαρία

Θα συνεχίσει τελικά στο «Πρωινό Σου-Κου»;

Μία μέρα μετά τον τελικό του Y.F.S.F η Μαρία Μπεκατώρου αποκαλύπτεται στον Φώτη και τη Μαρία

​Λίγες ώρες μετά το φινάλε του show μιμήσεων η Μαρία Μπεκατώρου βρέθηκε στο πλατό της εκπομπής «ΦΜ live» και μίλησε για όλα.

Το επαγγελματικό της μέλλον

«Μου αρέσει να είμαι σε ένα περιβάλλον που να με αγαπάνε και να με στηρίζουν. Για το “Your face sounds familiar” ήταν η τρίτη σεζόν αυτή που ολοκληρώθηκε. Πιστεύω πως θα γίνει και του χρόνου» είπε χαρακτηριστικά η Μαρία ενώ αναφέρθηκε και στην Αποστολία Ζώη που στο τελευταίο Live σπάραξε στο κλάμα.

«Είχε ξεκινήσει αυτή η συγκίνηση από τις πρόβες. Η Αποστολία είπε και ένα τραγούδι που την άγγιξε πολύ. Είχε λόγο που το είπε αυτό το τραγούδι το “μαμά γερνάω”. Eίναι ένα τραγούδι που όσο μεγαλώνουμε μας ακουμπάει περισσότερο. Εγώ είμαι και λίγο πιο ευαίσθητη απ’ όσο πρέπει. Τα ζω όλα αυτά πολύ μέσα μου. Στο φινάλε ένιωθα τόσο χαρούμενη και δεν ήθελα να το κρύψω. Είμαι πολύ χαρούμενη που έκλεισε τόσο επιτυχημένα αυτό το σόου που το αγαπάω, όσο δεν έχω αγαπήσει τίποτα άλλο που έχω κάνει στην τηλεόραση. Επειδή το face ήρθε στην Ελλάδα μαζί με μένα, ταυτίστηκα μ’ αυτό».

Τι είπε για το «Πρωινό Σου-Κου»

Η Μαρία αναφέρθηκε και στην εκπομπή που παρουσίαζε φέτος κάθε Σαββατοκύριακο μαζί με τον Νίκο Μουτσίνα. Βαρέθηκε και εκείνη τη συγκεκριμένη εκπομπή όπως ο συμπαρουσιαστής της;

«Δεν ξέρω ακόμα τι θα γίνει. Εγώ θα ήθελα πολύ να συνεχιστεί. Δεν θα ήθελα να κάνω καθημερινό πρωινό. Το Σαββατοκύριακο μου αρέσει και μπορώ και το συνδυάζω και με το εβδομαδιαίο σόου μιμήσεων» τόνισε η ��αρία Μπεκατώρου.

Ο σύζυγός της είναι το στήριγμά της

Η ίδια δεν θα μπορούσε να μην αναφερθεί και στον επί 17 χρόνια σύζυγό της Αντώνη Αλεβιζόπουλο που πάντα βρίσκεται δίπλα της και την στηρίζει σε κάθε της βήμα.

«Όταν ξεκίνησα να ανεβαίνω είχα ήδη δίπλα μου τον Αντώνη. Ήταν εντάξει πάντα με τις επιλογές μου και τις στήριξε. Μαζί «ταλαιπωρήσαμε» ένα ολόκληρο καλοκαίρι στην ξαπλώστρα τότε που μου είχε κάνει πρόταση ο ΑΝΤ1 για να δω αν τελικά θα φύγω από το Τηλεάστυ. Ήμουν φοβητσιάρα. Δεν λύσσαξα ποτέ να πάω σε μεγάλο κανάλι. Νόμιζα πως θα τελείωνα την πορεία μου στο Τηλεάστυ» ανέφερε η παρουσιάστρια.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Πλάνταξε στο κλάμα η Αποστολία Ζώη!Παραλίγο να καταρρεύσει η τραγουδίστρια-ΒΙΝΤΕΟ

Η συγκίνηση της Μπεκατώρου στο φινάλε του YFSF- ΔΕΙΤΕ πως αποχαιρέτησε τους τηλεθεατές!

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top