Αυλαία για το «Σπίτι μου Σπιτάκι μου»- Τι είπε στο φινάλε η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου

"Χάρηκα πάρα πολύ για όλους σας, έναν προς έναν"

Αυλαία για το «Σπίτι μου Σπιτάκι μου»- Τι είπε στο φινάλε η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου
Μπορεί να έριξε αυλαία σήμερα η εκπομπή «Σπίτι μου Σπιτάκι μου» αλλά μόνο για το καλοκαίρι, καθώς η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου ανανέωσ�� το ραντεβού της με τους τηλεθεατές το φθινόπωρο.
Η παρουσιάστρια και η ομάδα της ευχαρίστησαν όλους τους συνεργάτες τους και τους συντελεστές της εκπομπής και σε ένα κλίμα συγκίνησης αποχαιρέτησαν για «καλό καλοκαίρι».
Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου είπε χαρακτηριστικά: «Φέτος έμαθα ότι η ομάδα μπορεί να λειτουργήσει και ότι δεν πορεύεσαι μόνος σου πουθενά. Ο άνθρωπος δεν μπορεί να καταφέρει τίποτα μόνος του. Και φέτος με κάνατε να το πιστέψω σε πάρα πολύ μεγάλο βαθμό, ότι υπάρχουν άνθρωποι καλοπροαίρετοι που βοηθούν, που εργάζονται, που είναι επαγγελματίες που θέλουν το κοινό καλό. Μέσα από το κοινό καλό έρχεται και το προσωπικό». Στη συνέχεια ευχαρίστησε τον σταθμό και τον Πρόεδρο του Alpha, τον κ. Κοντομηνά, για τη στήριξή τους.
Η ίδια κατέληξε: «Έφυγε νεράκι η χρονιά. Είναι από τις λίγες φορές που έχω αισθανθεί ότι βγήκε αβίαστα, ξεκούραστα… Πέρασα μια πολύ όμορφη χρονιά με όμορφους ανθρώπους. Τα συναισθήματά μου είναι ανάμεικτα αυτή τη στιγμή. Χάρηκα πάρα πολύ για όλους σας, έναν προς έναν. Θέλω να ανανεώσουμε το ραντεβού μας, Σεπτέμβρη – Οκτώβρη… κάπου εκεί θα είναι. Καλό καλοκαίρι σε όλους»!
Δείτε ένα απόσπασμα από την εκπομπή
Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top