Ο Μένιος Φουρθιώτης ξεκαθαρίζει τη θέση του μετά τις αντιδράσεις στα social media

«Ουδέποτε άφησα υπαινιγμούς για την Κορομηλά όταν μίλησα περί μητρότητας»

Ο Μένιος Φουρθιώτης ξεκαθαρίζει τη θέση του μετά τις αντιδράσεις στα social media
​Να ξεκαθαρίσει τη θέση του σχετικά με τα όσα σχολιάστηκαν, με αφορμή τα λεγόμενα του περί μητρότητας, θέλησε ο Μένιος Φουρθιώτης, στην έναρξη της σημερινής του εκπομπής.
Όπως σας ενημερώσαμε χθες στο star.gr, υπήρξαν αντιδράσεις από τους χρήστες του διαδικτύου, οι οποίοι εξέλαβαν τα σχόλια του παρουσιαστή ως υπαινιγμούς για την Ρούλα Κορομηλά.
Ο ίδιος τόνισε λοιπόν, ότι μίλησε για τον ιερό ρόλο της μητέρας και τη σπουδαιότητα του να φέρνεις ένα παιδί στον κόσμο. Αφορμή γι’ αυτό ήταν ο πατέρας της Γεωργίας Αποστόλου, ο οποίος έχασε το παιδί του πρόωρα.
«Δέχθηκα απειλές χθες βράδυ από δημοσιεύματα κάπ��ιων site που συνδύασαν αυτό που είπα για τη σοβαρότητα που έχει ο ρόλος μιας μητέρας και πόσο σοβαρό είναι να φέρνεις στον κόσμο ένα παιδί και να το μεγαλώνεις και να μη συμβεί ότι συνέβη στον πατέρα της αδικοχαμένης ηθοποιού Γεωργίας Αποστόλου […]Απευθύνθηκα προς τις τρεις κυρίες, οι οποίες είναι μητέρες και είπα ότι είναι θείο δώρο να μεγαλώνουν ένα παιδί και να το κάνουν άξιο πολίτη και ο Θεός ξέρει και δεν κάνει λάθος αν μια γυναίκα γίνεται μάνα. Αντίστοιχα αναφέρθηκα στον μπαμπά της Γεωργίας Αποστόλου, που έχασε το σημαντικότερο πλάσμα της ζωής του, το παιδί του. Το θείο δώρο που του χάρισε ο Θεός, του το πήρε πίσω» εξήγησε.
Ο παρουσιαστής επισήμανε ότι ουδέποτε θα άφηνε υπαινιγμούς τέτοιου είδους και πως δεν συνδύασε κανένα γεγονός.
Μάλιστα, κάλεσε τη δικαιοσύνη να παρέμβει και δήλωσε πως θα κάνει αγωγή σε όσους έγραψαν πως αναφερόταν στη Ρούλα Κορομηλά, και πως τα χρήματα από τις αγωγές θα τα διαθέσει στα κέντρα που βοηθούν τις γυναίκες να γίνουν μητέρες.
Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top