Ξέσπασε σε κλάματα η Κουτσελίνη on air-Ποιός την έκανε να δακρύσει και γιατί

Δείτε στο video την συγκίνηση της παρουσιάστριας-Με το ζόρι μπορούσε να μιλήσει/Πρώτη ανάρτηση:24/06/2016 17:58

Ξέσπασε σε κλάματα η Κουτσελίνη on air-Ποιός την έκανε να δακρύσει και γιατί

​Συνέντευξη από τον Γιώργο Πατούλη και την σύζυγό του Μαρίνα Πατούλη πήρε η Ζήνα Κουτσελίνη.

Η παρουσιάστρια της εκπομπής «Αλήθειες με τη Ζήνα», δεν κατάφερε να συγκρατήσει την συγκίνηση της, όταν γύρισε τον χρόνο πίσω και θυμήθηκε πώς ο Δήμαρχος Αμαρουσίου, Πρόεδρος της ΚΕΔΕ και Πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου Αθηνών, την είχε βοηθήσει στο παρελθόν, όταν η μητέρα της ήταν άρρωστη, και εκείνος εργαζόταν ως Ορθοπεδικός-Χειρουργός:

vlcsnap-2016-06-24-17h51m21s107.jpg
«Εγώ είχα την ευκαιρία τουλάχιστον να σας θυμάμαι πολύ έντονα στη δική μου τη ζωή, εσείς είμαι σίγουρη ότι δεν θα το θυμάστε, αλλά εγώ κάπο��ε είχε μια μανούλα, η οποία ήταν άρρωστη. Έψαχνα τότε λοιπόν έναν ορθοπεδικό. Όλοι μου είχαν πει ότι έπρεπε να βρω κάποιον κύριο Πατούλη. Ήμουν πολύ νέα τότε, νομίζω ότι ήταν το 1994 και σας πήρα στο τηλέφωνο και σας ζήτησα να έρθετε να τη δείτε γιατί δεν μπορούσε να περπατήσει. Δεν με ρωτήσατε ούτε ποια είμαι, ούτε τι είμαι, ούτε τι κάνω. Ήρθατε λοιπόν στο σπίτι, την είδατε, και αφού κάτσατε αρκετή ώρα μαζί της και μιλήσατε, δεν μας ζητήσατε ούτε ένα ευρώ, ούτε μια δραχμή που ήταν τότε. Αυτό εγώ θα το κρατάω για πάντα, εσείς όμως, εκ των υστέρων έμαθα ότι το συνηθίζετε…» είπε με «σπασμένη» φωνή η Ζήνα Κουτσελίνη.

vlcsnap-2016-06-24-17h51m19s83.jpg

Όσο για τον Γιώργο Πατούλη; Της απάντησε πως «καταρχήν βλέπω την αγάπη που είχατε στη μητέρα σας, όπως όλοι στις μανάδες μας και θα έλεγα ότι η ιατρική είναι η πιο ανθρωπιστική επιστήμη. Αν δεν το νιώθεις, μην το κάνεις. Περιγράφετε ένα γεγονός που δεν το θυμάμαι είναι αλήθεια, παρά ταύτα, είναι τρόπος ζωής. Ο τρόπος ζωής να βοηθήσουμε τον διπλανό μας. Κι αν πραγματικά το πιστέψουμε αυτό, θα γίνουμε και εμείς καλύτεροι και πιο ευτυχισμένοι. Δηλαδή, αν καταλάβουμε ότι η ευτυχία περνάει από το να στηρίξουμε τον διπλανό μας, αυτό σίγουρα θα κάνει και σε εμάς καλό».

ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO.


Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top