Σπυροπούλου: Η αποκάλυψη για την επόμενη σεζόν και η σχέση της με Μενεγάκη και Λιάγκα

"Η Ελένη είναι ένας άνθρωπος που αγαπώ"

Σπυροπούλου: Η αποκάλυψη για την επόμενη σεζόν και η σχέση της με Μενεγάκη και Λιάγκα

Για την σχέση της με την Ελένη Μενεγάκη και τη δικαστική της διαμάχη με τον Γιώργο Λιάγκα μίλησε, μεταξύ άλλων, η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου, η οποία ήταν καλεσμένη στο «The 2Night Show», ενώ αποκάλυ��ε αν θα συνεχίσει την επόμενη σεζόν στην πρωινή ζώνη του Σαββατοκύριακου.

"Με την Ελένη, τελικά αυτό που γράφτηκε ότι τα ξαναβρήκατε και βγήκατε; Τα είχατε χαλάσει ποτέ;", ρώτησε ο Γρηγόρης Αρναούτογλου και η παρουσιάστρια του «Σπίτι μου σπιτάκι μου» απάντησε: «Δεν θα ήθελα να απαντάω σε όλο αυτό, δεν έχει νόημα. Οι προσωπικές σχέσεις είναι προσωπικές και δεν πρέπει να τις χρησιμοποιούμε για να έχουμε κάτι να πούμε. Για μένα δεν έχει ανοίξει ούτε έχει κλείσει κεφάλαιο με την Ελένη. Όλοι οι άνθρωποι είναι στη ζωή μου. Για κάποιο λόγο είναι πιο έντονα μια συγκεκριμένη περίοδο στη ζωή μου, κάποια άλλη στιγμή δεν είναι τόσο έντονα. Είναι ένας άνθρωπος που αγαπώ».

Όσο για τον Γιώργο Λιάγκα; Παρά το γεγονός ότι έχει καταθέσει αγωγή κατά του παρουσιαστή του «Πρωινό» και στην οποία του ζητάει 260.000 ευρώ η Κωνσταντίνα δήλωσε:

«Δεν έχει γίνει τίποτα. Να δείτε που όλο αυτό έχει γίνει για να τα λέμε, να πηγαίνουμε να τρώμε. Το αντιμετωπίζω με χιούμορ, έχει περάσεις πολύς καιρός. Έχω ένα θέμα, δεν ξέρω αν είναι καλό ή κακό: Ξεχνάω, ξεχνάω πολύ εύκολα, τα αρνητικά κυρίως».

Παράλληλα, αποκάλυψε αν θα συνεχιστεί η εκπομπή «Σπίτι μου, Σπιτάκι μου» ενώ απάντησε και στις φήμες που την θέλουν να αναλαμβάνει την απογευματινή ζώνη που είχε η Καινούργιου στον Alpha.

«Όλα δείχνουν ότι θα συνεχιστεί το Σαββατοκύριακο. Είμαι πολύ ευχαριστημένη από το φετινό αποτέλεσμα. Χαίρομαι για τις συνεργασίες που έχω δημιουργήσει, για τους ανθρώπους που έχω γνωρίσει φέτος. Για πολλά πράγματα που έχουν γίνει στην εκπομπής» ανέφερε και απάντησε στην ερώτηση αν θα έκανε μια εκπομπή τύπου «Δέστε τους».

«Όχι. Δεν είναι το στυλ μου. Αυτό που κάνω τώρα είναι το στυλ μου, το πρωινό. Δεν είναι του στυλ μου να κάτσω να σου κρίνω τι φοράει ο Γρηγόρης ή να κάτσω να παίξω αποσπάσματα από όλη την εβδομάδα. Δεν θα το κάνω ούτε στην προσωπική μου ζωή, δεν μπορώ να υποδυθώ αυτόν τον ρόλο».

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ελένη Μενεγάκη-Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: Συναντήθηκαν ξανά μετά από καιρό! ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top