ΝΕΟ ξέσπασμα Λιάγκα για την Φουρέιρα: «Υπερφίαλη! Είπε ψέματα ότι δεν είναι από την Αλβανία»

Πυρ και μανία (ξανά) με φόντο την… Επίδαυρο

ΝΕΟ ξέσπασμα Λιάγκα για την Φουρέιρα: «Υπερφίαλη! Είπε ψέματα ότι δεν είναι από την Αλβανία»

​Λιάγκας εναντίον Φουρέιρα επεισόδιο 4: για ακόμα μία φορά άστραψε και βρόντηξε ο παρουσιαστής για την τραγουδίστρια, με αφορμή τις νέες της δηλώσεις για την υποκριτική και την Επίδαυρο.

Όπως έχει γράψει το star.gr, ο Γιώργος «στόλισε» δεόντως την Ελένη στα τέλη του Μάη, όταν, σε συνέντευξή της στην εφημερίδα «Αγορά», μίλησε για τα μαθήματα υποκριτικής που έχει κάνει και δεν απέκλεισε το να παίξει ακόμα και στην Επίδαυρο, αναφέροντας πως «με μια καλή πρόταση και πολλή δουλειά, ίσως θα μπορούσα να παίξω αρχαίο θέατρο, αλλά είναι να μου βγει και να υπάρχει το κατάλληλο timing».

Με αφορμή νέες δηλώσεις της τραγουδίστριας, στην εκπομπή «The 2Night Show» που θα προβληθεί σήμερα, Πέμπτη, ο παρουσιαστής ξέσπασε ακόμα μία φορά εναντίον της, διαφωνώντας με συνεργάτες του που την υπερασπίστηκαν.

«Κανείς δεν έχει το δικαίωμα να κόβει τα όνειρα κανενός. Είμαι ένα παιδί που έκανα όνειρα πολύ μεγάλα εκεί που ήμουν και βρισκόμουν κι όταν ήρθα εδώ. Όνειρα που κάποιοι γελούσαν όταν τους τα έλεγα. Ο κάθε άνθρωπος έχει δικαίωμα να κάνει όνειρα, όποια κι αν είναι αυτά. Αν έβγαζα μια ανακοίνωση στο twitter “θέλω να παίξω στην Επίδαυρο”, θα το καταλάβαινα αυτό. Όταν έρχεται ένας δημοσιογράφος και σου λέει “θα ήθελες να κά��εις αυτό;”, να του πω όχι; Δεν σκέφτηκα ότι το όνειρό μου είναι αυτό. Σκέφτηκα ότι με πολύ δουλειά μπορείς να κάνεις πράγματα στη ζωή σου που δεν φαντάζεσαι. Έχω κάνει μαθήματα υποκριτικής», ήταν η δήλωση που «άναψε φωτιές».

Μετά την προβολή του βίντεο, ο Γιώργος δεν έκρυψε την αντίθεσή του και είπε: «μην τρελαθούμε τώρα! Νομίζω ότι το συμβουλεύουν λάθος το κορίτσι αυτό. Πολύ λάθος! Αποκτά στρεβλή δημοσιότητα. Το όνειρό σου είναι θεμιτό, δεν το λες όμως. Η σεμνότητα επιβάλει να πεις “όχι”… Είπε ψέματα ότι δεν είναι από την Αλβανία επειδή ντρεπόταν. Το διόρθωσε μετά. Υπερφίαλη! Έκανε λάθος για μένα και στην αρχή που δεν έλεγε την καταγωγή της. Πρέπει να είμαστε περήφανοι γι’ αυτό που είμαστε, για την καταγωγή μας, γι’ αυτά που έχουμε κάνει».

Δείτε στο βίντεο τη δήλωση της Ελένης και τα σχόλια που έγιναν στο «Πρωινό»

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Η Φουρέιρα θέλει να παίξει στην Επίδαυρο! Άστραψε και βρόντηξε ο Γιώργος Λιάγκας

Νέο «κράξιμο» Λιάγκα στην Φουρέιρα – «Εκτίθεται… Κρίμα!»

Tα 'χωσε (ξανά) στην Φουρέιρα ο Λιάγκας: «Είναι ρατσιστικό! Τι απάντηση είναι αυτή παιδιά;»

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top