Υπόσχεση Bild στους Βρετανούς: «Μείνετε στην Ε.Ε. και θα σας αναγνωρίσουμε το γκολ»!

Το… πρωτότυπο κίνητρο της εφημερίδας

Υπόσχεση Bild στους Βρετανούς: «Μείνετε στην Ε.Ε. και θα σας αναγνωρίσουμε το γκολ»!

​Ένα πρωτότυπο κίνητρο βρήκε η εφημερίδα Bild για να «ψήσει» τους Βρετανούς να ψηφίσουν υπέρ της παραμονής της χώρας στην Ε.Ε. στο σημερινό κρίσιμο δημοψήφισμα: τους τάζει πως, αν υπερισχύσει το Bremain, θα τους αναγνωρίσει το αμφιλεγόμενο γκολ στο Μουντιάλ του 1966!

«Αν ψηφίσετε υπέρ της παραμονής, θα αναγνωρίσουμε το γκολ με το οποίο πήρατε το Μουντιάλ του '66», γράφει, στο πρωτοσέλιδό της, η γερμανική εφημερίδα, συνδυάζοντας το πολιτικό σχόλιο με την μπάλα.

bild_29.jpg

Το γκολ στο οποίο αναφέρεται η Bild είναι το πιο αμφισβητούμενο όλων των εποχών. Το 1966, η Αγγλία αντιμετώπισε τη Δυτική Γερμανία στο Γουέμπλεϊ, στον ��ελικό του Παγκοσμίου Κυπέλλου και επικράτησε με 4 - 2, όμως, το τέρμα του Τζεφ Χερστ στοίχειωσε για πάντα την ιστορία του θεσμού. Μιας και πριν από 50 χρόνια δεν υπήρχε η σημερινή τεχνολογία για την ανάλυση των αμφισβητούμενων φάσεων, ουδείς μπορεί να αποφανθεί με ασφάλεια αν η μπάλα είχε περάσει τη γραμμή.

Παράλληλα, η εφημερίδα τάζει κι άλλα στους Βρετανούς, όπως το ότι οι Γερμανοί θα σταματήσουν να κάνουν πλάκα με τα αυτιά του Καρόλου, δεν θα χρησιμοποιούν αντηλιακό στην παραλία ως ένδειξη αλληλεγγύης στους ηλιοκαμένους Βρετανούς, θα γυρίσουν τα ρολόγια τους μια ώρα πίσω, θα τους φυλάξουν τις καλύτερες ξαπλώστρες στις παραλίες, αλλά και πως θα πάνε στο Λονδίνο για να γιορτάσουν όλοι μαζί τα 100α γενέθλια της Ελισάβετ...

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΑΝΟΙΞΑΝ οι κάλπες: Ουρές κάνουν οι Βρετανοί- Αποφασίζουν Brexit ή Bremain

Τι ψηφίζουν οι Βρετανοί celebrities στο σημερινό κρίσιμο δημοψήφισμα!

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top