Πολύ γέλιο: Η μαμά του Σεφερλή διακόπτει παράσταση νομίζοντας πως χτύπησε ο γιος της!

Δείτε στο video την σπαρταριστή αντίδραση του ηθοποιού-Δεν πίστευε στα αυτιά και στα μάτια του με την αντίδραση της

Πολύ γέλιο: Η μαμά του Σεφερλή διακόπτει παράσταση νομίζοντας πως χτύπησε ο γιος της!

​Ένα απίστευτο και σπαρταριστό σκηνικό που συνέβη κατά την διάρκεια παράστασης με την μητέρα του, θύμισε στον Μάρκο Σεφερλή η Ελένη Μενεγάκη.

Ο κωμικός ηθοποιός και παρουσιαστής του «Ραντεβού» στο Star ήταν καλεσμένος της παρουσιάστριας το απόγευμα της Τρίτης, με την Ελένη να του δείχνει ένα video, όπου η μητέρα του διακόπτει παράσταση στη μέση, επειδή νόμιζε πως ο γιος της έπεσε από την σκηνή και τραυματίστηκε!

vlcsnap-2016-06-21-19h44m10s16.jpg
Όπως θα δείτε και στο video, ο κωμικός ηθοποιός για τις ανάγκες του ρόλου του γκρεμοτσακίζεται από την σκηνή και «προσγειώνεται» στο κοινό, με την μητέρα του να σηκώνεται έντρομη και να φωνάζει:

«Παναγία μου! Το παιδί μου! Παιδί μου! Παιδί μου!Παιδί μου! Τι έγινε αγάπη μου;»

vlcsnap-2016-06-21-19h44m13s47.jpg
«Πας καλά ρε μαμά; Δεν πάμε καλά…Μας χάλασε και το γύρισμα, πας καλά; Άιντε πάλι πάμε! Θα το ξανακάνω, αφού το γράφουμε. Η δουλειά μας είναι αυτή!» της απαντά αποσβολωμένος ο Μάρκος Σεφερλής.

Εξηγώντας στην Ελένη Μενεγάκη τι συνέβη, ο ηθοποιός και παρουσιαστής δεν έκρυψε πως:

«Είναι η πρώτη φορά που δεν ήξερα τι να πω σε άνθρωπο. Έτυχε να είναι η μάνα μου. Έπαθα σοκ!Δεν περίμενα, δεν μπορούσα να διανοηθώ ότι την ημέρα που γράφεται η παράσταση, δηλαδή μαγνητοσκοπείται, θα σηκωθεί η μάνα μου επειδή φοβήθηκε ότι έπεσα!(…) Κάθε βράδυ έπεφτα επίτηδες! Η μάνα μου δεν το ήξερε ότι πέφτω!»

vlcsnap-2016-06-21-19h44m18s92.jpg
«Μάνα είναι ρε!» του ανταπάντησε η Ελένη Μενεγάκη, εξηγώντας του πως κι εκείνη θα τρελαινόταν σε ανάλογη ��ερίπτωση, με τον Μάρκο να της απαντά:

vlcsnap-2016-06-21-19h44m32s235.jpg
«Μάνα είναι, αλλά εκεί ήταν και 1.500 άτομα που περίμεναν να δουν την παράσταση. Έπαθα σοκ! Δεν μπορούσα να διανοηθώ ότι πρώτον χαλάει το γύρισμα, και ότι δεύτερον σηκώνεται στη μέση του νούμερου και λέει “Παναγία μου το παιδί μου”. Φέτος έχει φάει πόρτα, γιατί φέτος κάνω πιο δύσκολα πράγματα! Την έχω ενημερώσει ότι πρέπει να είναι έτοιμη για όλα και ψύχραιμη! Αλλά σου λέω έπαθα σοκ, δεν ήξερα τι να πω. Απίστευτο, απίστευτο! Τόσα χρόνια βλέπει παραστάσεις μου, ξέρει ότι κάνω διάφορα, αλλά ήταν η θέση που καθόταν και της ήρθα κατευθείαν στη μούρη!»

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΣΠΑΡΤΑΡΙΣΤΟ VIDEO.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top