Η αναφορά της Σκορδά στο έμφραγμα του πατέρα της - Τι αποκάλυψε ο Λιάγκας

Παραμένει στο νοσοκομεί�� εκτός κινδύνου

Η αναφορά της Σκορδά στο έμφραγμα του πατέρα της - Τι αποκάλυψε ο Λιάγκας

​Χωρίς λεπτομέρειες αναφέρθηκε η Φαίη Σκορδά στην περιπέτεια υγείας του πατέρα της, ο οποίος, όπως σας έχουμε ενημερώσει, υπέστη έμφραγμα και μεταφέρθηκε εσπευσμένα στην Αθήνα, ενώ ο Γιώργος Λιάγκας αποκάλυψε πως η σύζυγός του έφυγε από το Πόρτο Χέλι, όπου βρισκόταν η ομάδα της εκπομπής, νωρίτερα.

Όπως έχει γράψει το star.gr, ο Δημήτρης Σκορδάς, που επίσης βρισκόταν στο Πόρτο Χέλι, αισθάνθηκε έντονη αδιαθεσία και διακομίσθηκε σε ιδιωτικό νοσοκομείο της Αθήνας με ελικόπτερο. Οι γιατροί διαπίστωσαν ότι υπέστη έμφραγμα και νοσηλεύεται, χωρίς να διατρέχει κίνδυνο.

«Ααα εγώ είχα τρεξίματα και έχω χάσει επεισόδια! Για πείτε…», ανέφερε η παρουσιάστρια όταν το πάνελ του «Πρωινό» μίλησε για το διαζύγιο Ρούλας Κορομηλά – Epsilon, χωρίς να επεκταθεί περαιτέρω.

Λίγο αργότερα, ο Γιώργος Λιάγκας, θέλοντας να αναφερθεί σε ένα αναληθές δημοσίευμα περιοδικού που έχρισε την Σάσα Σταμάτη... τρίτο πρόσωπο στο γάμο τους (!), αποκάλυψε πως η Φαίη έφυγε μία ημέρα νωρίτερα από το Πόρτο Χέλι για να βρίσκεται στο πλευρό του πατέρα της.

Δείτε στο βίντεο όσα είπαν οι δύο παρουσιαστές!

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top