Γκάνος για «NaMaste»: «Δόθηκε εντολή να μην μου κάνουν πλάνα. Μπορεί από κάποιον από μέσα»!

Οι νέες δηλώσεις για το πρωτοφανές on air περιστατικό με την κάμερα

​Υπόνοιες ότι άτομο από το πάνελ της εκπομπής έδωσε εντολή να μην του κάνουν πλάνα, αφήνει ο Νίκος Γκάνος, μιλώντας για τη, θρυλική, πλέον στιγμή που μπήκε μπροστά στην κάμερα του «NaMaste»!

Όπως έχει γράψει το star.gr, πριν από περίπου ένα μήνα, ο τραγουδιστής – πανελίστας της Ναταλίας Γερμανού ξάφνιασε τους πάντες, όταν, δυσαρεστημένος επειδή δεν είχε προβληθεί ούτε ένα πλάνο του, μπήκε μπροστά στην παρουσιάστρια, διέκοψε τη συζήτηση και, ειρωνικά, ζήτησε να τσεκάρουν την κάμερά του.

«Δεν έγινε καμία πλάκα με το πλάνο στην τηλεόραση. Ήταν σοβαρό! Το πρόβλημα μου δεν ήταν ότι είχα λίγα πλάνα. Το πρόβλημα μου ήταν ότι μιλούσα και δεν με έδειχνε καθόλου. Και είχε γίνει προφανώς επίτηδες όλο αυτό. Αυτό εμένα δεν μου άρεσε! Και δεν ήταν κάποιο τεχνικό πρόβλημα όλο αυτό», είπε, στον ΑΡΤ 90,6 fm και στον ραδιοφωνικό παραγωγό Λ. Μαντικό, ο Νίκος.

Αναφερόμενος στο παρασκήνιο, συνέχισε: «επίσης, την προηγούμενη ημέρα πριν το περιστατικό αυτό, δεν με άφησαν να μπω στην εκπομπή. Δεν με άφησαν με διάφορες δικαιολογίες. Υπήρχε ιστορία από πίσω και δεν έγινε έτσι απλά τυχαία. Οπότε, γι’ αυτό το έκανα όλο αυτό που έκανα και δεν το μετανιώνω!».

«Δεν υπάρχει τίποτα ψεύτικο από μεριάς μου. Ίσα – ίσα, με τα παιδιά βγαίνουμε και έξω μαζί και είμαστε μια χαρά. Μπορεί να είναι και μέσα στην παρέα αυτός που δεν με θέλει… Δεν μπορώ να βάλω το χέρι μου στη φωτιά για κανέναν! Το σίγουρο είναι ότι κάποιος έδωσε την εντολή. Δεν είναι τυχαίο!», κατέληξε ο τραγουδιστής.

Δείτε στο βίντεο όσα είπε ο Νίκος (για την εκπομπή μιλά στο 8:34)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Μαλλιοτράβηγμα στο «NaMaste»: «Άδειασαν» on air τον Γουμενίδη γι’ αυτά που έχει γράψει!

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top