ΔΕΙΤΕ πώς γυρίστηκε η επική «Μάχη Των Μπάσταρδων» στο «Game Of Thrones»!

Καθηλωτικό το προτελευταίο επεισόδιο της σεζόν

​Βίντεο από τη συγκλονιστική «Μάχη Των Μπάσταρδων», του 9ο επεισοδίου της σεζόν, έδωσε στη δημοσιότητα το HBO, λίγες ώρες μετά την προβολή της!

Η επική μάχη, λίγο πριν το φινάλε της 6ης σεζόν, διεξήχθη με τον Τζον Σνόου να αντιμετωπίζει τον Ράμσεϊ Μπόλτον για να πάρει πίσω τον Βορρά.

game-of-thrones-the-battle-of-the-bastards_tc8a.640.jpg

Για το επεισόδιο εργάστηκαν συνολικά 600 μέλη από την παραγωγή, όπως κάμεραμαν, ενδυματολόγοι, τεχνικοί κλπ, ενώ επιστρατεύτηκαν 500 ηθοποιοί οι οποίοι υποδύθηκαν τους στρατιώτες του Τζον Σνόου και του Ράμσεϊ Μπόλτον. Μάλιστα, οι «στρατιώτες» χωρίστηκαν πραγματικά σε στρατόπεδα και προπονήθηκαν, ενώ δεν έλειψαν τα «μαγικά» οπτικά εφέ.

ian-whyte-as-wun-wun-in-game-of-thrones_xzrk.640.jpg

Το πεδίο της μάχης στρώθηκε με 160 τόνους χαλίκι, καθώς οι βροχές των προηγούμενων ημερών είχαν μετατρέψει το έδαφος σε λάσπη, με αποτέλεσμα τα 70 άλογα που χρησιμοποιήθηκαν να έχουν ευκολία κινήσεων.

iwan-rheon-as-ramsay-bolton-in-game-of-thrones_9gn3.640.jpg

Τέλος, τα γυρίσματα της μάχης διήρκεσαν περισσότερες από 25 μέρες, την ώρα που άλλες σειρές χρειάζονται 8 με 10 μέρες για να γυρίσουν ένα ολόκληρο επεισόδιο, ενώ οι παραγωγοί του «Game Of Thrones» αναφέρουν πως «Η μάχη των Μπάσταρδων» ήταν το πιο ακριβό επεισόδιο, χωρίς να διευκρινίζουν το πόσο κόστισε!

sophie-turner-as-sansa-stark-and-kit-harington-as-jon-snow-i_nh2n.640.jpg

Δείτε στο βίντεο πλάνα από την μάχη και πως γυρίστηκε

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top