ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ: Ο Ουγγαρέζος απαντά αν θα είναι ο νέος συμπαρουσιαστής της Μπεκατώρου!

Τι λέει για τις φήμες που τον θέλουν στην πρωινή ζώνη

ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ: Ο Ουγγαρέζος απαντά αν θα είναι ο νέος συμπαρουσιαστής της Μπεκατώρου!

Για τις φήμες που τον θέλουν του χρόνου στο πλευρό της Μαρίας Μπεκατώρου, αλλά και για το λόγο για τον οποίο δεν ξανακάθισε στο πάνελ του Γιώργου Λιάγκα και της Φαίης Σκορδά, όπως έγινε κάποιες φορές μετά το κόψιμο του «Spata Live», μίλησε ο Δημήτρης Ουγγαρέζος.

Όπως έχει γράψει το star.gr, η εκπομπή «Με Το Καλημέρα» ανέφερε προ ημερών πως ο Δημήτρης θα είναι ο αντικαταστάτης του Νίκου Μουτσινά στο «Πρωινό ΣΟΥΚΟΥ», το οποίο θα συνεχιστεί για τρίτη σεζόν.

«Σε οποιοδήποτε πρότζεκτ με εμπιστευτούν, εγώ θα δώσω τον καλύτερό μου εαυτό. Δεν υπάρχει πρότζεκτ που να μην γουστάρω», είπε, στην εκπομπή «Αποκαλυπτικά», ο παρουσιαστής και συνέχισε: «οι ανακοινώσεις θα γίνουν από το σταθμό. Θα ήθελα πολύ να πω τι συζητάω, αλλά δεν μπορώ. Ειδικά έτσι όπως είναι οι εποχές, που τα πάντα μπορεί να αλλάξουν ακόμα και μέσα σε ένα λεπτό».

Παράλληλα, ο παρουσιαστής τόνισε πως δεν σκοπεύει να σπάσει το συμβόλαιό του με τον ΑΝΤ1, ενώ για την επανείσοδό του στο «Πρωινό», επεσήμανε πως η ομάδα του Γιώργου Λιάγκα και της Φαίης Σκορδά είναι δυνατή και δεν τον χρειάζεται. «Όποτε και να με καλέσουν τα παιδιά θα είμαι εκεί, αλλά τον κύκλο μου με το πρωινό τον έχω κλείσει. Δεν εντάσσομαι στην ομάδα», πρόσθεσε.

Δείτε στο βίντεο όσα είπε ο Δημήτρης για τα σχέδιά του

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top