Τα ίδια Παντελάκη μου τα ίδια Παντελή μου: Η Κιμ τα πέταξε ξανά, αυτή τη φορά για χάρη του GQ

ΞΑΝΑΔΕΙΤΕ (αν δεν βαριέστε) την 35χρονη τηλεπερσόνα γυμνή

Τα ίδια Παντελάκη μου τα ίδια Παντελή μου: Η Κιμ τα πέταξε ξανά, αυτή τη φορά για χάρη του GQ

​Τι κι αν δέχεται συνεχώς αρνητικές κριτικές για τις γυμνές φωτογραφίσεις και τις XXX selfies της; Τι κι αν πολλοί την κράζουν θεωρώντας ότι «προσβάλλει» την γυναικεία φύση προβάλλοντας μια λανθασμένη αντίληψη σεξουαλικότητας; Η Κιμ Καρντάσιαν… δεν χαμπαριάζει!

kim1.jpg
Αυτή τη φορά, η 35χρονη τηλεπερσόνα τα πέταξε για χάρη του ανδρικού περιοδικού GQ για την επέτειο των δέκα χρόνων του, αφήνοντας για ακόμα μια φορά τους fans της με το στόμα ανοιχτό.

kim2.jpg
Όπως βλέπετε και στις φωτογραφίες που δημοσίευσε το GQ στον επίσημο λογαριασμό του στο Instagram, η Κιμ Καρντάσιαν ποζάρει ολόγυμνη, μόλις έξι μήνες μετά την γέννηση του δεύτερου παιδιού της, τον περασμένο Δεκέμβριο.

kim3.jpg
Δίχως…ντροπές, βγάζει στη φόρα τις καμπύλες και τα πλούσια ελέη της, αφήνοντας μας ελάχιστα στη φαντασία.

kim4.jpg
Και αν νομίζετε πως τα είδατε όλα, περιμένετε μέχρι να κυκλοφορήσουν και οι άλλες φωτογραφίες, δια χειρός Μερτ Άλας και Μάρ��ους Πίγκοτ για να το… τερματίσετε.

kim5.jpg
Να σημειώσουμε πάντως, πως πριν μερικές εβδομάδες η Κιμ Καρντάσιαν μέσω του Instagram της, μας είχε δώσει μια ιδέα για την σούπερ σέξι φωτογράφιση της, αναφέροντας πως πρόκειται για… «μυστικό project» (ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΕΔΩ).
kim6.jpg

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top