Η ξεκαρδιστική αντροπαρέα «ξαναχτυπά»: «The Hangover Part III» απόψε στο Star!

Βράδυ Τρίτης με κωμωδία, στις 23:00

Η ξεκαρδιστική αντροπαρέα «ξαναχτυπά»: «The Hangover Part III» απόψε στο Star!

​Την πιο… ξεκαρδιστική αντροπαρέα του κινηματογράφου φιλοξενεί απόψε, στις 22:00, το Star, προβάλλοντας την κωμωδία «The Hangover Part III»!

Έχουν περάσει δύο χρόνια από τις τελευταίες περιπέτειες της παλιοπαρέας. Ο Φιλ, ο Στου, και ο Νταγκ ζουν ήσυχα με τις οικογένειές τους. Τα σημάδια των περιπετειών τους είναι πια καλά ��ρυμμένα έως και εξαφανισμένα, τα τατουάζ έχουν αφαιρεθεί με λέιζερ, από τα οικογενειακά άλμπουμ λείπουν όλες οι ένοχες φωτογραφίες και ο Mr. Τσόου, η πηγή των δεινών τους, βρίσκεται πλέον σε φυλακή της Ταϊλάνδης.

Οι τρεις φίλοι ζουν μακριά από τις κακόφημες περιοχές του Λας Βέγκας ή της Μπανγκόκ και μακριά από μπελάδες. Οι τρεις, γιατί ο τέταρτος της παρέας, ο Άλαν αναζητά ακόμα μάταια σκοπό στη ζωή του. Έχει σταματήσει να παίρνει τα φάρμακά του και έχει αφήσει τις φυσικές του παρορμήσεις ελεύθερες γεγονός, που πρακτικά σημαίνει παντελής έλλειψη αυτοπεριορισμού, κριτικής σκέψης, αποδεκτής κοινωνικής συμπεριφοράς! Μόνο που σύντομα θα αναγκαστεί να ζητήσει τη βοήθεια των κολλητών του για να αντιμετωπίσει ένα πρόβλημα που εμφανίζεται ξαφνικά στη ζωή του…

Ο Τοντ Φίλιπς σκηνοθετεί τους Μπράντλεϊ Κούπερ, Ζακ Γαλυφιανάκις, Εντ Χελμς, Τζάστιν Μπάρθα, Κεν ΤΖέονγκ, Τζον Γκούντμαν, Χέδερ Γκράχαμ και Μελίσα Μακ Κάρθι, σε μια κωμωδία που θα σας κάνει να… κλαίτε από τα γέλια!

Δείτε στο βίντεο το τρέιλερ της ταινίας

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top