«Άνω κάτω» οι κριτές στο «Χ Factor»: Κ��υγάς Θεοφάνους με Τάμτα, Μαραντίνη και Ζήνα για τον Ίαν

Δείτε τι τον εξόργισε και άρχισε να φωνάζει: «Μπούρδες!» (VIDEO)

Μια εμφάνιση του Ίαν Στρατή ήταν ικανή να κάνει… άνω κάτω τους κριτές του «X-Factor».

Ο 24χρονος παίκτης που διαγωνίζεται με την ομάδα του Γιώργου Θεοφάνους, βγήκε και ερμήνευσε το «What do you want from me», με αποτέλεσμα να μην ακούσει και τα πιο θετικά σχόλια από τους υπόλοιπους κριτές.

«Σήμερα δεν τραγούδησες πολύ καλά. Έχεις τραγουδήσει πολύ καλύτερα παρόλο που κινήθηκες σε ένα κομμάτι… πολύ ασφαλείας για σένα. Δηλαδή ήταν ακριβώς αυτό που κάνεις όλες τις προηγούμενες φορές που σε είδαμε. Δεν κάνεις κάτι διαφορετικό. Πιστεύω πως σου αξίζει μια πολύ μεγάλη καριέρα μετά. Γι΄αυτό θα ήθελα να μάθω τι είναι αυτό που θες να κάνεις και πώς φαντάζεσαι τον εαυτό σου, γιατί αυτό που μέχρι στιγμής μας έχεις δείξει, δεν ξέρω κατά πόσο κολλάει στην ελληνική αγορά» του είπε αρχικά ο Θοδωρής Μαραντίνης, με την Τάμτα να συμφωνεί λέγοντας:

«Έχω καταλάβει πού είσαι πολύ δυνατός και πού έχεις μικρές αδυναμίες. Στις χαμηλές νότες σου θες πολλή δουλειά. Εκεί συνήθως χάνεσαι και μόλις πας ψηλά, μας κάνεις να ξεχάσουμε ο,τι ακούσαμε πριν στα κουπλέ. Εδώ που είμαστε οφείλω να το πω και αυτό και θα ήθελε να το διορθώσεις. Από την άλλη θα ήθελα και κάποια μέρα να μας τραγουδήσεις για να δούμε και την άλλη πλευρά σου!»

Στ�� ίδιο μήκος κύματος και η Πέγκυ Ζήνα, που του είπε:

«Θέλω πάρα πολύ να ακούσω ένα ελληνικό τραγούδι από σένα!»

Αυτά άκουσε και ο Γιώργος Θεοφάνους, ο οποίος δεν έκρυψε τον θυμό του:

«Ίαν νιώθω ότι δεν χρειάζεται να σε υπερασπιστώ. Όλοι νόμιζαν ότι θα χιμήξω πάνω στον Θοδωρή, στην Τάμτα ή στην Πέγκυ. Αυτά θυμίζουν παλαιότερες εκπομπές και παλαιότερα χρόνια» είπε ο Θεοφάνους, αλλά με το που πήγαν Τάμτα και Μαραντίνης να τον διακόψουν, απάντησε εκνευρισμένος:

«Μιλήσατε εγώ δεν σας διέκοψα! Να έχετε και λίγο σεβασμό στους συνομιλητές. Δεν σας έδωσα τον λόγο! Λυπάμαι που υπάρχει ακόμα αυτή η λογική από τους υπόλοιπους εδώ στο τραπέζι ότι πρέπει να δοκιμαζόμαστε σε όλα. Είναι λίγο επιλογή…τσίρκο και διαφωνώ(…) Μπούρδες! Συγγνώμη αλλά αυτά είναι μπούρδες!»

ΔΕΙΤΕ ΣΤΟ VIDEO ΠΩΣ ΤΟΥ ΑΝΤΑΠΑΝΤΗΣΑΝ ΤΑΜΤΑ ΚΑΙ ΠΕΓΚΥ ΖΗΝΑ ΕΜΦΑΝΩΣ ΕΚΝΕΥΡΙΣΜΕΝΕΣ.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.
Back to Top