Οι εκπλήξεις και τα τραγούδια που θα έχει απόψε το X Factor!

Όσα πρέπει να γνωρίζεις για το τέταρτο live του talent show

Τα περιθώρια αρχίζουν να στενεύουν για τους εννέα πια διαγωνιζόμενους στο X Factor καθώς απόψε, στο τέταρτο live, θα αποχωρήσει ακόμα ένας!

Από την ομάδα του Γιώργου Θεοφάνους έχουν απομείνει δύο διαγωνιζόμενοι, από την ομάδα της Πέγκυς Ζήνα τρεις διαγωνιζόμενοι, από την ομάδα της Τάμτα τρεις διαγωνιζόμενες κι από την ομάδα του Θοδωρή Μαραντίνη ένα γκρουπ.

Τα τραγούδια που θα ακουστούν στο τέταρτο live είναι:

Ομάδα Γιώργου Θεοφάνους: Ο Ίαν Στρατής με το “What do you want from me” του Adam Lambert, ο Ανδρέας Λέοντας με το «Ποτέ ξανά» (που ερμηνεύει ο Κωνσταντίνος Αργυρός).
Ομάδα Πέγκυς Ζήνα: Ο Πιλάτος Κουνατίδης με το «Αν είσαι ένα αστέρι» (που ερμηνεύει ο Νίκος Βέρτης), ο Αλέξανδρος Πιτσάνης με το τραγούδι «Η γιορτή ζεϊμπέκηδων» (που ερμηνεύει ο Γιώργος Νταλάρας) και η Νωαίνα με το «Η καρδιά πονάει όταν ψηλώνει» (που ερμηνεύει η Νατάσσα Μποφίλιου).
Ομάδα Τάμτα: Η Χριστίνα Ζαντή με το «Έλα γρήγορα» (που ερμηνεύει η Πέγκυ Ζήνα), η Τάνια Μπρεάζου με το «This is a man’s world” της Christina Aguilera και η Χριστιάνα Μπούνια με το «Cancao do mar” της Dulce Ponte.
Ομάδα Θοδωρή Μαραντίνη: οι “Stereo Soul” με «Της καληνύχτας τα φιλιά» (που ερμηνεύει η Ελευθερία Αρβανιτάκη).

Ο Σάκης Ρουβάς στο τέταρτο live όμως, θα καλωσορίσει στο “The X Factor” και την Ανδριάννα Μπάμπαλη με τον Ρους, που θα ερμηνεύσουν το «Ούτε γι’ αστείο». Ένα τραγούδι που θα ακουστεί για πρώτη φορά στη σκηνή του σόου πριν κυκλοφορήσει ψηφιακά και στα ραδιόφωνα τη Δευτέρα 13 Ιουνίου.

Οι τηλεφωνικές γραμμές θ’ ανοίξουν μόλις ξεκινήσει την ερμηνεία του ο πρώτος διαγωνιζόμενος και θα παραμείνουν ανοιχτές μέχρι να ολοκληρώσουν τις εμφανίσεις τους και οι εννέα συμμετέχοντες. Στο τέλος της βραδιάς οι τέσσερις ομάδες θα ανεβούν στη σκηνή μαζί με τον μέντορά τους για να ακούσουν τις προτιμήσεις του κοινού. Ο Σάκης Ρουβάς θα ανακοινώσει τους δύο διαγωνιζόμενους με τις λιγότερες ψήφους, οι οποίοι θα κληθούν να ερμηνεύσουν ακόμη ένα τραγούδι.

Τον τελικό λόγο θα τον έχει η κριτική επιτρ��πή η οποία θα κρίνει και θα αποφασίσει ποιος από τους δύο θα αποχωρίσει από το “The X Factor”.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.
Back to Top