Απόψε στους «9 Μήνες»: O πυρετός της Έλσας πανικοβάλλει γιατρούς και νοσοκόμες

Μην το χάσετε-Συντονιστείτε στο Star στις 17:50

Απόψε στους «9 Μήνες»: O πυρετός της Έλσας πανικοβάλλει γιατρούς και νοσοκόμες

​Απόψε στις 17:50 συντονιστείτε στο Star γιατί έρχεται το νέο επεισόδιο της καθημερινής σειράς «9 Μήνες».

ΤΙ ΘΑ ΔΟΥΜΕ:

O Xρήστος και η Μαρίνα ανησυχούν πως ο Μάνος θα αντιδράσει άσχημα όταν μάθει πως η Έλσα έδωσε μόσχευμα και αυτό θα κάνει κακό στη μετεγχειρητική του κατάσταση. Έτσι, συμφωνούν να του πουν ψέματα, πως δότης ήταν κάποιος που έχασε τη ζωή του σε δυστύχημα και ήταν δωρητής οργάνων. Ο Κυριάκος τηλεφωνεί στην Άντρη για να την ενημερώσει για την κατάσταση της Έλσας.

Εκείνη του λέει πως από τη στιγμή που έβαλε το παιδί σε κίνδυνο για να μη χάσει ο ίδιος τη Μαρίνα, τον ξεγράφει από γιο της. Ο Κυριάκος κατακεραυνώνεται και η Άντρη σχεδιάζει το μέλλον της στην Αθήνα μαζί με τη Ντορέτα και το μωρό. Η Κρίστη χορεύει μόνη της σ’ ένα μπαράκι, όταν δύο νεαροί την πλησιάζουν.

Ο μπάρμαν, που είναι φίλος του Τζόνυ, του τηλεφωνεί και τον ενημερώνει για τη συμπεριφορά της Κρίστης, που είναι προκλητική. Η Έλσα ξυπνάει με πυρετό, γεμίζοντας τον Χρήστο με έντονη ανησυχία. Η Δάφνη περνάει τον Πέτρο από «δεύτερη ανάκριση», ψάχνοντας τις απαντήσεις στα ερωτηματικά που την κυριεύουν, τόσο για την πραγματική ανάμειξή του στο κύκλωμα, όσο και τη μητέρα της.

Την ίδια ώρα, ο Αντρέας φτάνει στην Κύπρο. Η Μάρθα προσπαθεί να συγκεντρώσει τις σκέψεις της στην υπόθεση της Φωτεινής. Όταν το μυαλό της πηγαίνει στο μενταγιόν της Φωτεινής και στη θύμηση από την κουβέντα της Δάφνης για τη μητέρα της, προσπαθεί κι εκείνη να διώξει από τη σκέψη της πως πιθανότητα η Φωτεινή με την Έλενα να είναι το ίδιο πρόσωπο και άρα μητέρα της Δάφνης.

Η άφιξη όμως του Αντρέα στο σπίτι της, έρχεται να επιβεβαιώσει το γεγονός, αφήνοντας και τους δύο απόλυτα σοκαρισμένους. Η Κρίστη φεύγει ζαλισμένη από το μπαρ, χωρίς να αντιληφθεί τους δύο νεαρούς πίσω της, που την ακολουθούν με άγριες διαθέσεις. Ο πυρετός της Έλσας αγγίζει τους 40 βαθμούς θερμοκρασία, πανικοβάλλοντας γιατρούς και νοσοκόμες. Βγαίνοντας από το κρατητήριο, η Δάφνη βλέπει την Εύα που ακόμα περιμένει να την αφήσουν να δει τον Πέτρο.

Η Δάφνη τη ρωτάει τι ξέρει για τη μητέρα της και η Εύα της επιτίθεται, λέγοντας πως είναι αχάριστη απέναντί της, που τόσα χρόνια τη μεγάλωσε σαν δικό της παιδί. Και πως δε θα της συγχωρήσει ποτέ το γεγονός πως κατέδωσε τον Πέτρο για να τον εκδικηθεί για το θέμα της μητέρ��ς της και όχι για την εμπλοκή του στο κύκλωμα. Η Μάρθα κι ο Αντρέας βάζουν κάτω όλα τα στοιχεία που συνηγορούν πως η Φωτεινή είναι η Έλενα, η μητέρα της Δάφνης, και ψάχνουν τον τρόπο που θα της το πουν.

Οι δύο νεαροί έχουν καταφέρει να ακινητοποιήσουν την Κρίστη και είναι έτοιμοι να της επιτεθούν σεξουαλικά, όταν έρχεται ο Τζόνυ και τη σώζει. Η Μαρίνα παρακολουθεί σαν χαμένη την κινητικότητα των γιατρών, χωρίς να ξέρει τι έχει συμβεί στην Έλσα.

Παράλληλα, οι γιατροί ανησυχούν πως ο πυρετός και οι σπασμοί που έχει, της αφήσουν κάποια εγκεφαλική βλάβη. Η Κρίστη φτάνει στο σπίτι της σαν κυνηγημένη, με σκισμένα ρούχα και λυγμούς. Η Άννα την παρακολουθεί καταρρακωμένη.

Ο Σερέτης λέει στον Πέτρο να ορίσει δικηγόρο, αλλά εκείνος αρνείται, λέγοντας πως θα αντιμετωπίσει όλες τις κατηγορίες εναντίον του και γι’ αυτό δεν του χρειάζεται κάποιος δικηγόρος να προσπαθεί για το αντίθετο. Ότι η απόφασή του είναι να σταθεί μπροστά στη δικαιοσύνη και να πληρώσει. Η Μαρίνα μαθαίνει για την κρισιμότητα της κατάστασης της Έλσας και καταρρέει.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top