Παίκτρια του «Fame Story» έκανε τρεις αποτυχημένες εξωσωματικές - «Είναι στα χέρια του Θεού»

Όσα είπε για τις προσπάθειες να αποκτήσει παιδί

Παίκτρια του «Fame Story» έκανε τρεις αποτυχημένες εξωσωματικές - «Είναι στα χέρια του Θεού»

Το ότι προσπάθησε να αποκτήσει παιδί, κάνοντας εξωσωματική γονιμοποίηση τρεις φορές, αλλά δεν τα κατάφερε ποτέ, εξομολογήθηκε τραγουδίστρια, που έγινε γνωστή από το «Fame Story»!

«Έκανα εξωσωματικές. Τρεις», ανέφερε, στην εκπομπή «The 2Night Show», το βράδυ της Πέμπτης, η Μάρω Λύτρα, που συμμετείχε στο δεύτερο κύκλο του ριάλιτι τραγουδιού, τη σεζόν 2003 - 2004.

Η τραγουδίστρια, που εδώ και χρόνια έχει επιστρέψει στον Καναδά, «πάλεψε» μαζί με το σύντροφό της, τον επιχειρηματία Θεόφιλο Παπαδόπουλο (Theo Pappas), με τον οποίο και συζεί.

«Δεν θα προσπαθήσω ξανά, δεν νομίζω! Είναι πάρα πολύ δύσκολο για το σώμα της γυναίκας αυτό το πράγμα», συνέχισε η Μάρω και κατέληξε: «είναι στα χέρια του Θεού! Ας με οδηγήσει! Ό,τι θέλει! Τον εμπιστεύομαι και μου φτάνει αυτό. Ας κάνει αυτό που θεωρεί καλύτερο για μένα», συνέχισε η ίδια.

Τέλος, η Μάρω δεν έκρυψε ότι απελπίστηκε από τις αποτυχημένες προσπάθειες, ενώ, απαντώντας σε σχετική ερώτηση, απέρριψε το ενδεχόμενο υιοθεσίας, καθώς, όπως είπε, ο σύζυγός της έχει τρία παιδιά από τον πρώτο του γάμο και δεν θέλει να υιοθετήσουν.

Δείτε στο βίντεο όσα είπε η Μάρω!

Παντρεύτ��κε κρυφά η Μάρω Λύτρα; Η φώτο και το μήνυμα για τον «περήφανο σύζυγο»!

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top