«Without a Trace»: Έρχεται ο 6ος κύκλος στο Star- Tην Τρίτη 14 Ιουνίου η πρεμιέρα!

Μετά τα μεσάνυχτα!

Από την Τρίτη 14 Ιουνίου έρχεται στο Star ο 6ος κύκλος του «Without a Trace». Η σειρά Θα προβάλλεται κάθε Τρίτη, Τετάρτη και Πέμπτη, μετά τα μεσάνυχτα!

Όποιον ντετέκτιβ και αν ρωτήσεις θα σου πει ότι οι έρευνες για χαμένη ιδιοκτησία ή για έναν θάνατο είναι εύκολες υποθέσεις σε σύγκριση με την ανεύρεση ενός αγνοούμενου προσώπου. Ωστόσο, στη Νέα Υόρκη υπάρχει μία ειδική ομάδα του FBI, που ασχολείται αποκλειστικά με τέτοιες υποθέσεις. Ο δυναμικός ντετέκτιβ Τζακ Μαλόουν μαζί με την ομάδα του αγωνίζεται ενάντια στον χρόνο, αφού για τις Αρχές, εφόσον περάσουν 72 ώρες μετά την εξαφάνιση του θύματος οι πιθανότητες για την ανεύρεσή του είναι μηδαμινές.

Η ανάλυση των στοιχείων μετά από μία απαγωγή ή εξαφάνιση, απαιτεί: ιδιαίτερες ικανότητες, τελευταία μέσα τεχνολογίας αλλά και τη βοήθεια εξειδικευμένω�� ψυχολόγων.

Καταλυτικός παράγοντας για τη διαλεύκανση των ανεξήγητων υποθέσεων είναι η εμπειρία, που έχουν αποκτήσει με τον χρόνο τα μέλη της ομάδας. Σε κάθε επεισόδιο πέρα από την υπόθεση, που προσπαθεί η ομάδα να εξιχνιάσει, αποκαλύπτεται και ένα κεφάλαιο ζωής από το παρελθόν αλλά και τον χαρακτήρα των ντετέκτιβ.
Αστυνομική – δραματική σειρά αμερικανικής παραγωγής 2007 - 2008, που θα ολοκληρωθεί σε 18 επεισόδια. 6ος Κύκλος.

ΠΑΙΖΟΥΝ: Άντονι Λα Πάγκλια, Πόπι Μοντγκόμερι, Ενρίκε Μαρτσιάνο, Έρικ Κλόουζ, Μάριαν Ζεν Μπαπτίστ, Ρόζελιν Σάντσες.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top