«9 Μήνες»: Ο Αντρέας βρίσκει στους φακέλους του Αχιλλέα αλληλογραφία του με την Εύα

Τι θα γίνει σήμερα, στις 17:50, στη σειρά του Star

Νέες αποκαλύψεις φέρνουν στο φως οι έρευνες στους «9 Μήνες», όπως θα δούμε στο σημερινό επεισόδιο της σειράς του Star, που μεταδίδεται καθημερινά, στις 17:50.

Ο Αντρέας βρίσκει στους φακέλους του Αχιλλέα αλληλογραφία του με την Εύα, όπου σε κάποιο σημείωμα αναγράφει πως τον ευχαριστεί για το «ξεφόρτωμα του πακέτου».

Η Μάρθα καταλαβαίνει πως η συμπεριφορά του Πέτρου απέναντί της δεν είχε να κάνει με την Ελπίδα, αλλά ενδεχομένως με απειλές που δεχόταν από την Εύα. Την ίδια ώρα που κουβεντιάζει ακόμα με τη Δάφνη, δέχεται το μήνυμα της νοσοκόμας πως η Εύα βρίσκεται στο Ίδρυμα, στο δωμάτιο της Φωτεινής. Η Εύα απειλεί τη Φωτεινή, που τη σώζει προς στιγμή η είσοδος ��ιας νοσοκόμας για να της δώσει το φάρμακό της. Οι γιατροί είναι σε δίλημμα για το εάν πρέπει να προχωρήσουν με το χειρουργείο της Έλσας, εξαιτίας του πυρετού που έχει ανεβάσει. Την ίδια ώρα, ο Κυριάκος παλεύει με τη συνείδησή του, εάν έκανε καλά που έδωσε τη συγκατάθεσή του για να γίνει η Έλσα δότης. Η Άννα καλεί ταξί για να πάει την επόμενη μέρα στην Πάφο. Η Μάρθα οδηγεί με μεγάλη ταχύτητα, ευχόμενη να προλάβει την Εύα στο δωμάτιο της Φωτεινής.

Η Χαρά, που έχει καταλάβει πως ο Άλκης συναντήθηκε με την Κρίστη, του κάνει σκηνή. Την ίδια ώρα, η Κρίστη ανακαλεί στη μνήμη της τις απογοητεύσεις που έχει δεχτεί απ’ όλους και αποφασίζει να συνεχίσει μόνη της. Ο Άλκης κρατάει τις άμυνές του, λέγοντας στη Χαρά πως ναι μεν νοιάζεται για την Κρίστη, αλλά η απόφασή του να ζήσει μαζί της, δεν έχει αλλάξει. Τη στιγμή που η Εύα είναι έτοιμη να κάνει ένεση στη Φωτεινή, μπαίνει η Μάρθα. Η Δάφνη αποφασίζει να κάνει το καθήκον αναφορικά με τον Πέτρο και αντιγράφει τα στοιχεία του κυκλώματος σ’ ένα στικάκι. Ο Κυριάκος πηγαίνει στο νοσοκομείο, αλλά η Μαρίνα του κρύβει το γεγονός πως ανέβασε δέκατα για να μην αποσύρει τη συγκατάθεσή του. Ωστόσο, εκείνος της λέει πως, αν πάθει κάτι το παιδί, θα πρέπει και οι δυο του�� να δώσουν τέλος στη ζωή τους. Μετά από τη λαχτάρα που πέρασε ο Μάριος με τους πόνους της Κάτιας και τη σύσταση της γιατρού να ξεκουραστεί, ο Μάριος επιμένει να την προσέχει. Εκείνη όμως δεν μπορεί να δεχτεί πως δε θα είναι κοντά στον Μάνο, κατά τη διάρκεια της επέμβασης. Ξημερώνει και η Δάφνη τηλεφωνεί στον Σερέτη, ζητώντας του να συναντηθούνε.

Τα δέκατα της Έλσας έπεσαν κι όλα είναι έτοιμα για το χειρουργείο. Την ίδια ώρα, η Κρίστη ετοιμάζεται να πάει στο νοσοκομείο για να είναι κοντά στη φίλη της και απογοητεύεται όταν η Άννα της λέει πως εκείνη δε θα πάει γιατί πρέπει να φύγει για μια δουλειά της Φαρμακευτικής. Την ώρα που η Κρίστη φεύγει, η Άννα καλεί το ταξί που θα την πάει στην Πάφο. Η Δάφνη δίνει στον Σερέτη το όνομα του Πέτρου ως εμπλεκόμενου στο κ��κλωμα, λέγοντας πως είναι έτοιμη να υποβάλει την παραίτησή της, εάν εκείνος το επιθυμεί. Η Έλσα ετοιμάζεται για το χειρουργείο, νιώθοντας μέσα της μεγάλη αγωνία. Ο Χρήστος ενημερώνει τη Μαρίνα, την Εύα και την Κρίστη πως αμέσως μόλις τελειώσει το χειρουργείο της Έλσας, θα ξεκινήσει του Μάνου. Την ίδια ώρα, ο Μάριος κάμπτεται από την αγωνία της Κάτιας και αποφασίζει να την πάει στο νοσοκομείο. Ο Αντρέας τηλεφωνεί στη Δάφνη και της λέει για την αλληλογραφία της Εύας, που βρήκε στους φακέλους του Αχιλλέα. Η Μάρθα πηγαίνει στο σπίτι του Πέτρου για να του πει πως καταλαβαίνει ότι ο λόγος που κρατήθηκε μακριά από τη σχέση τους δεν είχε να κάνει με την Ελπίδα, αλλά με τις απειλές της Εύας. Κατά τη διάρκεια της επέμβασης, η Έλσα ανεβάζει παλμούς…

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.
Back to Top