«9 Μήνες»: Η Εύα επιστρέφει στο σπίτι και βρίσκει τον Πέτρο και τη Δάφνη σε ένταση

Τι θα γίνει σήμερα, στις 17:50, στη σειρά του Star

Νέες αποκαλύψεις φέρνουν στο φως οι έρευνες στους «9 Μήνες», όπως θα δούμε στο σημερινό επεισόδιο της σειράς του Star, που μεταδίδεται καθημερινά, στις 17:50.

Ο Αντρέας συνεχίζει να ψάχνει τους φακέλους του Αχιλλέα και εκεί που νομίζει πως δε θα βρει άκρη, βρίσκει κάποιους με χρονολογική σειρά, που αντιστοιχούν τόσο με την εξαφάνιση της Έλενας, όσο και με τον εγκλεισμό της Φωτεινής στο Ίδρυμα. Η Εύα επιστρέφει στο σπίτι και βρίσκει τον Πέτρο και τη Δάφνη σε ένταση.

Η Δάφνη ξεσπάει και εναντίον της, επιμένοντας πως σίγουρα και η ίδια έχει σχέση με την εξαφάνιση της μητέρας της. Την ίδια ώρα, η Μάρθα δείχνει μία φωτογραφία της Εύας στη Φωτεινή, προσπαθώντας να καταλάβει γιατί στη θέα της τρομάζει τόσο. Η Φωτεινή, μέσα στο παραλήρημά της, της λέει πως ήταν εδώ και μιλούσε με τη νοσοκόμα. Η Μάρθα σαστίζει. Η Έλσα συναντάει τον Κυριάκο και του ζητάει να μην έρθει στο νοσοκομείο, ενώ παράλληλα τον παρακαλεί να σκεφτεί ξανά τη συμφωνία του με τη Μαρίνα, καθώς έτσι καταδικάζει τις ζωές όλων τους. Οι παπαράτσι και τα περιοδικά έχουν αρχίσει να ασχολούνται με την Κρίστη και το εν��εχόμενο να έχει χωρίσει με τον Τζόνυ.

Την είδηση παρακολουθεί και η Χαρά. Η Εύα λέει στη Δάφνη πως όταν εκείνη ήταν πέντε χρονών, η Έλενα γύρισε, τους ζήτησε χρήματα κι έφυγε αφήνοντάς την οριστικά σ’ εκείνους. Η Δάφνη δεν την πιστεύει και ορκίζεται πως θα ανακαλύψει την αλήθεια κι αν έχουν κάνει κακό στη μητέρα της, θα το πληρώσουν πολύ ακριβά. Η Μάρθα ζητάει από τη νοσοκόμα, την επόμενη φορά που θα έρθει η Εύα στη Φωτεινή, να της στείλει ένα μήνυμα. Την ίδια ώρα, η Εύα που συνειδητοποιεί πως ο κλοιός στενεύει κι η αλήθεια έρχεται στο φως, σκέφτεται πως ήρθε καιρός να τελειώσει με τη Φωτεινή κι αποφασίζει να πάει στο ίδρυμα. Η Χαρά επικοινωνεί με τον Τζόνυ και του τρίζει τα δόντια για να μαζέψει την Κρίστη, γιατί ο Άλκης πρέπει να έχει την εντύπωση πως εί��αι ευτυχισμένη στον γάμο της. Όλα είναι έτοιμα για τη διπλή επέμβαση στο νοσοκομείο, αλλά η Έλσα γεμίζει πανικό και ανησυχία.

Η Άννα πηγαίνει στο σπίτι του Κυριάκου, ψάχνοντας για την Άντρη και μαθαίνει πως έχει γυρίσει στην Πάφο. Ο Άλκης πηγαίνει στο μπαρ που συχνάζει η Κρίστη και την ξαφνιάζει με τον ενδιαφέρον του για εκείνη. Η Δάφνη εκφράζει την απογοήτευσή της για τον Πέτρο στη Μάρθα, αλλά εκείνη προσπαθεί να τον δικαιολογήσει. Ο Κυριάκος παραξενεύεται από την επίσκεψη της Άννας και τηλεφωνεί στην Άντρη, προσπαθώντας να μάθει τον λόγο της επίσκεψής της. Αφού η Άντρη τα μπαλώνει, ενημερώνει τη Ντορέτα για το συμβάν. Η Εύα μπαίνει στο δωμάτιο της Φωτεινής και ζητάει από τη νοσοκόμα να τις αφήσει μόνες τους. Εκείνη το κάνει και στέλνει μήνυμα στη Μάρθα για την παρουσία της εκεί. Την παραμονή του χειρουργείου, η Έλσα ανεβάζει πυρετό. Η Χαρά καλεί επανειλημμένα τον Άλκη στο κινητό του, αλλά εκείνος δεν το σηκώνει. Όσο κι αν η Μάρθα προσπαθεί να καταλαγιάσει τον θυμό της Δάφνης απέναντι στον Πέτρο, εκείνη σκέφτεται πως τώρα είναι η στιγμή να κάνει αυτό που πρέπει…

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.
Back to Top