ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ: Ποιές παρουσιάστριες «έφαγαν» το τραπέζι Λιάγκα - Σκορδά σε κοσμικό πάρτι!

«Πήγαν όλοι και εμείς μείναμε όρθιοι! Κατάλαβες;»

ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ: Ποιές παρουσιάστριες «έφαγαν» το τραπέζι Λιάγκα - Σκορδά σε κοσμικό πάρτι!

​Σε άλλη θέση από εκείνη που τους είχαν «κλείσει» κάθισαν ο Γιώργος Λιάγκας και η Φαίη Σκορδά σε κοσμικό πάρτι, καθώς δύο παρουσιάστριες έκαναν… κατάληψη στο τραπέζι τους!

Το ζευγάρι ήταν μεταξύ εκ��ίνων που βρέθηκαν το βράδυ της Δευτέρας στο πάρτι, σε γνωστό club της παραλιακής λεωφόρου της Αθήνας και αμφότεροι μίλησαν on air το παρασκήνιο.

«Μπαίνουμε χθες μέσα και ρωτάμε “που καθόμαστε;” και μας λένε “κάθεστε στο τραπέζι του κυρίου Καλημέρη”. Τα τραπέζια ήταν μικρά εν τω μεταξύ. Πάω να καθίσω στο τραπέζι του κ. Καλημέρη και καθόταν αριστερά κολλητά η Καινούργιου και από την άλλη κολλητά η Μελέτη! Πού να χωρέσω εγώ;», πέταξε το «καρφάκι» του ο παρουσιαστής.

Παίρνοντας τη σκυτάλη, η Φαίη Σκορδά είπε πως «ο Καλημέρης μας φώναξε για το τραπέζι, αλλά έφερε τα κορίτσια και μείναμε εμείς όρθιοι! Πήγε η Δούκισσα μετά, πήγαν όλοι, πήγαν η Καινούργιου και η Μελέτη και μείναμε εμείς όρθιοι. Κατάλαβες;».

Τελικά, το ζευγάρι κάθισε πιο πίσω, ενώ η Σάσα Σταμάτη ρώτησε όλο υπονοούμενο αν η Κατερίνα Καινούργιου και η Ελεωνόρα Μελέτη, που αμφότερες έχουν μείνει χωρίς τηλεοπτική στέγη, πήραν τελικά εκπομπή στον ΑΝΤ1…

Δείτε στο βίντεο όσα είπαν ο Γιώργος και η Φαίη για το συμβάν!

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top