Πώς σχολιάζει η ΕΙΤΗΣΕΕ τις δηλώσεις Παππά για το ενδεχόμενο να δοθεί και πέμπτη άδεια!

Ανακοίνωση μετά τα λεγόμενα του υπουργού

Πώς σχολιάζει η ΕΙΤΗΣΕΕ τις δηλώσεις Παππά για το ενδεχόμενο να δοθεί και πέμπτη άδεια!

Τις πρωτοβουλίες της κυβέρνησης δηλώνει πως περιμένει η Ένωση Ιδιωτικών Τηλεοπτικών Σταθμών Εθνικής Εμβέλειας (ΕΙΤΗΣΕΕ), μετά το μπαράζ δηλώσεων από τον αρμόδιο υπουργό, Νίκο Παππά, για τον αριθμό των τηλεοπτικών αδειών που θα δημοπρατηθούν, τη στιγμή που ο σχετικός διαγωνισμός είναι σε εξέλιξη.

Αν και ο διαγωνισμός έχει προκηρυχθεί και αφορά μόνο τέσσερις άδειες, σε συνεντεύξεις του, στα Parapolitika Fm και το SBC TV, ο κ. Παππάς άφησε ανοικτό το ενδεχόμενο να υπάρξει και πέμπτη άδεια, ενώ ανάλογη δήλωση έκανε, στην εκπομπή «Πρωινή Ζώνη» της ΕΡΤ1, και ο γενικός γραμματέας ενημέρωσης και επικοινωνίας, Λευτέρης Κρέστος.

Σε ανακοίνωσή της, η ΕΙΤΗΣΕΕ επισημαίνει πως «ορθώς τα κυβερνητικά στελέχη στις συνεντεύξεις τους δηλώνουν ότι πρέπει να είναι γνωστός στους ενδιαφερόμενους ο αριθμός των αδειών (γενικές και θεματικές). Ωστόσο, προκηρύχθηκε ο διαγωνισμός χωρίς να έχουν γίνει οι σχετικές ανακοινώσεις, ενώ έχουν αφήσει να εννοηθεί ότι μπορεί να δοθεί και πέμπτη γενική άδεια, πλην των θεματικών».

«Το ερώτημα που τίθεται είναι: Πώς μπορούν να συμμετάσχουν οι ενδιαφερόμενοι και τι τίμημα θα προσφέρουν αν δεν γνωρίζουν τον αριθμό αδειών;», συνεχίζει η ανακοίνωση και καταλήγει: «με βάση και τις δηλώσεις των κυβερνητικών στελεχών, αναμένουμε από την κυβέρνηση τις δικές της πρωτοβουλίες».

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top