Νέα εβδομάδα στο «Blind Taste»: Οι τέσσερις «μονομάχοι» αρχίζουν με ιμάμ μπαϊλντί!

Τι θα γίνει σήμερα, στις 16:30, στην κουζίνα του Star με τον Δημήτρη Σκαρμούτσο

​Η νικήτρια του «Bind Taste» της προηγούμενης εβδομάδας, Μαρτσελίνα και τρεις νέοι παίκτες, μπαίνουν σήμερα, Δευτέρα, στις 16:30, στην κουζίνα του Star, με τον Δημήτρη Σκαρμούτσο να τους ζητά ιμπάμ μπαϊλντί!

Η 21χρονη Μαρτσελίνα Φερτ, που κέρδισε τα 1.000 ευρώ της 31ης εβδομάδας του ��αιχνιδιού, έχει καταγωγή από την Πολωνία, ζει στην Ελλάδα και ασχολείται με τα οικιακά. Είναι παντρεμένη και έχει μια κορούλα, που υπεραγαπά. Θέλει να κερδίσει γιατί έχει ανάγκη τα χρήματα, αλλά και για να γνωρίσει τον Δημήτρη Σκαρμούτσο, που είναι το είδωλό της. Κατάφερε να βγει νικήτρια την πρώτη εβδομάδα, θα το επαναλάβει και για δεύτερη;

ΜΑΡΤΣΕΛΙΝΑ.jpg

Οι νέοι παίκτες είναι:

η Κρυσταλλία Τζίτζη, 45 ετών, ασχολείται με τα οικιακά και τα δίδυμα κορίτσια της. Πιστεύει ότι είναι η πιο φανατική τηλεθεάτρια της εκπομπής αφού δεν έχει χάσει ούτε ένα επεισόδιο! Έρχεται στο παιχνίδι μόνο για να κερδίσει και μετά από τόσα επεισόδια που έχει παρακολουθήσει, πιστεύει ότι ξέρει τον τρόπο για να τα καταφέρει.

ΚΡΥΣΤΑΛΛΙΑ.jpg

ο Γιώργος Ξαξίρης, 22 ετών, είναι ένας πολυτάλαντος νέος, που έχει σπουδάσει μάγειρας αλλά ασχολείται ταυτόχρονα με το σενάριο καθώς γράφει την πρώτη του ταινία και παράλληλα κάνει skate. Έχει καταγωγή από Γιάννενα αλλά μεγάλωσε και ζει στη Νέα Μάκρη. Θα τα βγάλει πέρα με τον επίσης επαγγελματία Θανάση και τις δύο έμπειρες οικιακές μαγείρισσες;

24.jpg

ο Θανάσης Κονδύλης, 29 ετών, είναι ένας χαμογελαστός, νέος μάγειρας και διατηρεί δικό του εστιατόριο στο όρος Παγγαίο στην Καβάλα. Έρχεται από τα βόρεια αποφασισμένος να κερδίσει, παρόλο που δηλώνει ότι δεν το έχει με το ψάρι παρά μόνο με τα φαγητά του βουνού.

ΘΑΝΑΣΗΣ.jpg

Δείτε στο βίντεο το τρέιλερ του επεισοδίου!

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top