Ελένη Μενεγάκη: ΔΕΙΤΕ τι είπε on air για την απόδρασή της στην Κύθνο-Η νέα τρυφερή ΦΩΤΟ

Ανανεωμένη και μαυρισμένη στο πλατό της εκπομπής της η παρουσιάστρια

Ελένη Μενεγάκη: ΔΕΙΤΕ τι είπε on air για την απόδρασή της στην Κύθνο-Η νέα τρυφερή ΦΩΤΟ

Για την διήμερη απόδρασή της στην Κύθνο μίλησε on air η Ελένη Μενεγάκη και περιέγραψε στους συνεργ��τες της στιγμές από τις διακοπές της με την οικογένειά της.

Η παρουσιάστρια εμφανίστηκε στο πλατό μαυρισμένη και ανανεωμένη, φορώντας μια λευκή ολόσωμη φόρμα και, όπως είπε, ενθουσιάστηκε με το νησί.

050616204456_6767.jpg
«Εγώ ήμουν Κύθνο για Σαββατοκύριακο. Πραγματικά αυτή η γεύση της θάλασσας… Είναι κοντινό νησί, είναι πολύ ωραίο νησί… Παιδιά τα νησάκια μας, σε όποιο νησί και να πάει κανείς και να πει “εδώ θα κατέβω”… θα βρεις να μείνεις! Και εμείς δεν είχαμε κλείσει κάτι! Τίποτα! Και φτάσαμε στο νησί και λέμε “συγνώμη, πού νοικιάζουν δωμάτια εδώ για να μείνουμε για ένα βράδυ;” Τόσα δωμάτια υπήρχαν!» είπε χαρακτηριστικά και πρόσθεσε:

«Είναι πολύ ωραίο νησί, έχει πολύ ωραίο φαγητό αλλά και πολλά μέρη για να πας… Καφεδάκι το πρωί στην άκρη της θαλασσίτας και το λιμάνι θάλασσα. Λαμπικοπούσαν τα νερά! Άλλο πράγμα σου λέω! Αριστούργημα!».

Μάλιστα, το βράδυ της Κυριακής μοιράστηκε ακόμη μία φωτο στο Instagram με τους followers της. Ελένη και Μάκης χάραξαν τα αρχικά τους στην αμμουδιά, δείχνοντας πιο ερωτευμένοι από ποτέ.

meneg.jpg.pagespeed.ce.yQ20RvfKvl.jpg

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ελένη Μενεγάκη: Άφησε τα Άχλα και πήγε... Κύθνο-Δείτε ΦΩΤΟ από τις οικογενειακές της διακοπές!

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top