Ο Γεωργαντάς είπε «κορυφαία» την Στικούδη και… έγινε έξαλλος ο Λιάγκας!

Ένταση στα καλά καθούμενα στο «Πρωινό»

Ο Γεωργαντάς είπε «κορυφαία» την Στικούδη και… έγινε έξαλλος ο Λιάγκας!

«Φωτιά» έβαλε στο «Πρωινό» η Κατερίνα Στικούδη, καθώς ο Θέμης Γεωργαντάς την χαρακτήρισε «κορυφαία», προκα��ώντας την παρέμβαση του Γιώργου Λιάγκα που του συνέστησε να… ηρεμήσει!

«Είναι μια κορυφαία ποπ τραγουδίστρια, πάρα πολύ καλή, πολύ σέξι…», άρχισε να λέει ο Θέμης, με τον Άρη Καβατζίκη να πετάγεται και να λέει «καλά, εσύ το τερμάτισες!».

Διακόπτοντας τον πανελίστα που μιλούσε, ο Γιώργος Λιάγκας άρχισε τα «πυρά», λέγοντας χαρακτηριστικά: «ηρέμησε! Ηρέμησε λίγο! Το ξέρουμε ότι βγάζεις από τους τραγουδιστές λεφτά… “Kορυφαία ποπ τραγουδίστρια”! Ναι, είναι η Μαντόνα και μετά η Στικούδη! Αν είναι αυτή κορυφαία, η Φουρέιρα που θα πάει στην Επίδαυρο, τι είναι; Να πιάσουνε τα θέατρα! Η μια στην Επίδαυρο, η άλλη στο Ηρώδειο… στο Φιλίππων έχω μια αγωνία ποια θα πάει, αλλά θα βρούμε και για εκεί Γεωργαντά»!

«Δεν θα πω τίποτα άλλο! Πάω να μιλήσω και συνέχεια πετάγεσαι. Και πήγες να πεις τώρα για τη Φουρέιρα και την Επίδαυρο. Συνέχεια να πεις κάτι. Και λες ότι βγάζω λεφτά από τη Στικούδη που είναι τελείως άκυρο», απάντησε, φανερά εκνευρισμένος, ο Θέμης, όταν του ζητήθηκε να συνεχίσει...

Δείτε στο βίντεο το στιγμιότυπο

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top